Peristiwa malam Krismas..

2:51 PTG
  Terbaca kisah menyayat hati ini  di page Balai Wangsa Maju KL , membuatkan aku rasa sayu sangat di hati ! Selalu aku terfikir , apa  ak...

Pencuci muka kegemaran !

2:27 PTG
  Ya Allah.. lega giler bila dapat cuci muka dengan Tea Tree Oil dari Cosmoderm ni .. Sebelum ni aku ada guna jenama lain tapi rasa maca...

Bantu ibu derma baju..

1:14 PG
  Sukaa dia bila ajak kemas baju.. Dia lak lebih beria .. Huhuh.. Tak sangka langsung aku .. Dah besar dah dia . Dari dukung , merangkak ,...

Bila jarinya luka ..

1:04 PG
  “ Saaakkitt… sakittt… “. Aku dok membalas email di hp, tak perasan yan g dia menunjukkan jarinya entah bila luka tu ! Kejadian berlaku...

Berat dada membacanya..

6:41 PTG
  Bulan Disember.. Menjelang 2015. Mereka dah bersedia untuk menyambut tahun baru ..seperti sebelum sebelum ini .. Tapi , kita mampu meran...

Kesayangan Qhaliff !

2:01 PTG
  Lampu suluh ! Dia akan pegang bila ke mana mana , dalam rumah ! Kalau gi dapur , dia akan on.. Bila aku cuba ambik , dia akan jawab.. ...

Mengoda untuk digigit !

2:28 PG
  Grrr… Setiap hari , confirm kena gomol ngan aku ! Geram tengok cara dia memandang kita.. Macam takde perasaan tapi tenungan dia dalam ! ...

Terharu di Putrajaya !

1:55 PG
  Ternampak status rakan #kelabbloggerbenashaari , Yana Azfar di Facebook..  Terus aku printscreen dan post kembali di Facebook dan di wha...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI