Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 Februari 2014

Ajak anak melepak kedai mamak

 

Dia bikin huru hara dalam rumah. Segalanya tak kena .. Kasi biskut , tamooo .. Kasi mainan tamooo .. Kasi susu , abiss… Huuhu…. Ajak layan WWE , dia hafal dah babak melompat tu haaa … hahaha … Takde laa … aku mana layan menda alah tu dah… Lama dah tinggal sejak The Rock jadi pelakon.. hehehe ..

Dalam kul 3 lebih , aku ajak dia keluar. Plan nak ke Taman Cabaran lagi. Saja kasi dia penat malam nanti .. Cepat skit tidurnya .. huhuu …  Tapi sebelum tu , pekena roti canai dan milo ais dulu ..heee.. Amik mood ..

Iskhh…. Main main pulak dia ngan makanan dia .. Aku dah la ngan penat , tak cukup tidur… Ditambah lagi dengan dia yang asyik nak melangkah keluar .. Perghh.. mmg mencabar kesabaran aku.

Cepat cepat aku abiskan maggie goreng , aku ajak dia keluar .. Huhuh.. Tengok jam dah hampir kul 430.. Hurmm.. Cuaca makin mendung ..

Kensel ke Taman Cabaran. Terus ke Presint 5. Sampai depan bangunan di mana wife bekerja , aku parking dan .. tidur ! Qhaliff ? Lama dah tidur .. Aku tak tahan dahhh …

Zzzzzzz… sampaii kul 5 .. Cukup laaa.. Dapat sekejap lelapkan mata .. Huhuhuh..

Tak cukup tidur ditambah lagi dengan kepenatan bersenam , mmg boleh bikin stress wooo.. Bahayaaa ..

2 komen :

ahmadhiSyam berkata... [Reply to comment]

sabar bro, jgn stress2. yg penting tidur tu kena cukupkan..

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

cuba curi2 masa time qaliff tidur.tidur yg x cukup x elok untk kesihatan. comel bdk tecit tu. x sabarnya nk tngk muka adik qalif

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI