Akui gambarku edit..

 

Aku up gambar di FaceBook. Ada kawan nasihatkan jangan letak . Nanti orang amik .. Buat naya ! Hurm… Dah tu , aku letak gambar apa saja pon .. diorang nak amik , nak wat camana ? Diorang wat naya , jawab sendiri ngan Allah nanti..

Ok .. Ada yang tak caya gambar aku ni.. Katanya edit .. Mungkin la kot. Gambar asal ni , gambar Vin Diesel atau gambar Nabil Raja Lawak.. Haaa .. Aku crop baik punyaaa ..

Pastu ada yang cakap aku kuat makan ubat .. Hurm.. mungkin la kot.. Sebab tu aku dah join masuk Mr. Asia , Mr.Universe berkali kali dan berjaya menewaskan Sazali Samad..

 

Aku dah layan besi ni sejak umur aku 22 tahun. Sekarang dah 37 tahun.. Aku  tak harap badan aku cam badan bodybuilder yang mantap mantap tu haa.. sbb aku takde disiplin. Aku cuma bersenam untuk keluarkan peluh .. dan kemaskan skit badan .. Tu pun ramai nak ‘pinjam’ gambar aku ni dan buat akaun palsu utk ngorat perempuan dan juga jantan !

Part Jantan pakai buat akaun gay.. Adeh.. Aparaaa …

Takkan nak pacak banner ni dalam Facebook ? Apara .. Perempuan kan banyak.. nak jugak ngorat jantan .. Choiiii.. Tak geli ke bila misai bertemu misai ?? Huk alohhh

5 ulasan:

  1. choiii!!!geli la dengan gay..euuww

    BalasPadam
  2. misai bertemu misai hahahah.... x geli kot kalao sorang je brmisai.lol

    BalasPadam
  3. hahaha...part " misai bertemu misai " tu yang xboleh nak imagine...ngeeee... :p

    BalasPadam
  4. salam. wahahha..kalau warna hijau ni bole dipanggil hulk suda haha

    BalasPadam
  5. sedap hanya sekejap, seksa sepanjang hayat.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.