Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Februari 2014

Akui gambarku edit..

 

Aku up gambar di FaceBook. Ada kawan nasihatkan jangan letak . Nanti orang amik .. Buat naya ! Hurm… Dah tu , aku letak gambar apa saja pon .. diorang nak amik , nak wat camana ? Diorang wat naya , jawab sendiri ngan Allah nanti..

Ok .. Ada yang tak caya gambar aku ni.. Katanya edit .. Mungkin la kot. Gambar asal ni , gambar Vin Diesel atau gambar Nabil Raja Lawak.. Haaa .. Aku crop baik punyaaa ..

Pastu ada yang cakap aku kuat makan ubat .. Hurm.. mungkin la kot.. Sebab tu aku dah join masuk Mr. Asia , Mr.Universe berkali kali dan berjaya menewaskan Sazali Samad..

 

Aku dah layan besi ni sejak umur aku 22 tahun. Sekarang dah 37 tahun.. Aku  tak harap badan aku cam badan bodybuilder yang mantap mantap tu haa.. sbb aku takde disiplin. Aku cuma bersenam untuk keluarkan peluh .. dan kemaskan skit badan .. Tu pun ramai nak ‘pinjam’ gambar aku ni dan buat akaun palsu utk ngorat perempuan dan juga jantan !

Part Jantan pakai buat akaun gay.. Adeh.. Aparaaa …

Takkan nak pacak banner ni dalam Facebook ? Apara .. Perempuan kan banyak.. nak jugak ngorat jantan .. Choiiii.. Tak geli ke bila misai bertemu misai ?? Huk alohhh

5 komen :

YaNg AyEsHa berkata... [Reply to comment]

choiii!!!geli la dengan gay..euuww

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

misai bertemu misai hahahah.... x geli kot kalao sorang je brmisai.lol

Nazirah Mohamad berkata... [Reply to comment]

hahaha...part " misai bertemu misai " tu yang xboleh nak imagine...ngeeee... :p

Cik Itah@RRP berkata... [Reply to comment]

salam. wahahha..kalau warna hijau ni bole dipanggil hulk suda haha

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

sedap hanya sekejap, seksa sepanjang hayat.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI