Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 26 Februari 2014

Baru boleh buat kerja !

 

Hari ni , aku tersangatlah penatnya. Aku pon tak tau la kenapa aku penat pelik. Agaknya cuaca dan juga stress yang buat gini kot .. Hurm.. Maklumlah , walaupun bergelar Mr.Suri Rumah .. aku tetap kena cari duit gak.. Bukan sekadar cari singgit dua hinggit je .. Tapi kena cover gak hutang piutang termasuk kutu wooo ..

Lepas makan malam ,aku mintak tolong wife jagakan Qhaliff.. Aku nak tidur barang sejam dua.. Nak refresh untuk buat dua advertorial yang mampu bayar sewa kereta aku sebulan.. huhuh.. Rugi tak buat ..

Tapi sebelum tu , aku siapkan dia dulu. Mandi , pakai semua la.. Layan kasi dia penat skit sblm aku masuk bilik utk tidur jap..

Photo

Tak sampai sejam pon tidur .. Kung kang kung kang bunyi kat luar sana .. Hahahaha … Adoiyai. Kena buli laaa wife ngan Qhaliff. Kalau ngan aku , dah kena gomol kalau bikin kecoh sama aku.. Huhu..

Aku bangun .. gi depan .. Tanya dia nak apa.. Bawak ke peti ais. Suruh dia selongkar cari apa dia nak.. Dapat la sekotak dua air minuman..

Pas balik kat wife .. Tak lama kemudian , tidur .. Huhuh.. Dua dua sekali tidur !

Siannn dua dua .. Hurm.. Aku ? Start buat kerja. Tengok jam .. Dah cecah jam 11 malam .. Entah kul berapa pulak nak tidur. Esok , dah byk keje nak kena settle .. Hurmm ..

1 komen :

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

Qhaliff dah besar nanti mesti sedeh baca entri2 abg ben.. inilah pengorbanan seorang ayah.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI