Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 6 Februari 2014

Berebut susu dengan anak !

 

Aku dah mula amik balik suppliment .. hehehe .. Terasa badan makin malas jer nak bergerak ! Kena banyak bersenam aku skang ni .. Suppliment , lebih pada nak support jer .. Takde la nak tahap jadi badang haaa ..

Photo: Kongsi ngan Qhaliff

Bila aku dok bancuh , si Qhaliff sibuk jugak mengikut. Tengok apa aku buat ! Bila dia nampak susu coklat ni , dia pon nak.. Aku tak kasi .. Dia bantai baring atas lantai ! Bila aku kata ..

“ Ha.. nah nahhh.. “.

Terus dia berdiri senyum ! Adoiii.. Macam ni pulak ragamnya. Tapi nasib baik dia ni jenis mudah dipujuk. Kalau tak kasi , kita kasi menda lain.. Dia ok je .. Asal ada menda lain sebagai ganti. Hehehe..

Susu ni rasa mmg tak best ! Aku tinggalkan skittt untuk dia rasa .. Nak tengok apakah dia luakkan balik atau mintak lagi.. hehehhe ..

Jangkaan aku meleset ! Licin dia teguk ! Gulppp… Iskhh.. semua dia nak bedal.. Bahaya aihh …

2 komen :

Busana Muslimah Zunnuuroin berkata... [Reply to comment]

ben, sebotol 1.8kg ke? sehari bape kali nak amik? sebulan tahan ke? klu minum tapi tak workout ape jadi?

TQ

Busana Muslimah Zunnuuroin berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI