Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 Februari 2014

Besar la sangat yer ??

 

Sepanjang perjalanan nak ke taman permainan , dia punya bebel .. perghhhh .. sepatah haram aku tak paham .. Tapi aku layankan jer ! Hehehehe …

Seperkara lagi.. Makin garang la dia skang ni. Mentang mentang nak jadi along ! Amboiiii …

 

DSC00344

Sampai kat taman , dia belasah je nak main apa saja.. Semua dia serbu. Tapi kat mana ada orang main , dia tak gi kacau . Dia biar je .. huhu ..

Kecualiii !!!

DSC00351

DSC00361

DSC00363

Photo: Hahahaha.. ada hati nak main bola dgn abang abang ni ... hahaha..

Dia nampak abang abang ni main bola, bersungguh dia keja dan nak join sama ! Huhuhu.. Kesian pulak aku tengok dia.. Siap menangis lagi.. Terpaksa aku pujuk ajak balik ..

“ Esok kita gi gym yer.. Layan gym best skit.. Takde rasuah sangat.. “ .

10 komen :

pjie berkata... [Reply to comment]

geram btol tgk qhaliff ni hehehe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Hehe..qhaliff terhindar dari rasuah ye..wink..wink..

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

La siannya dia hehe..

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Tang bebel tu paktua mat suka...comeyy!!...

lovely berkata... [Reply to comment]

alor..shian dia nak main bola ngan abang ye..
xpa nnt dah besar sikit baru boleh main bola tau.sekarang tak boleh lagi..

QasehnyaRania berkata... [Reply to comment]

alolo sian qhaliff. kecikkecik dh g gym..cayalah :D

Hana's World berkata... [Reply to comment]

Bg qhaliff mkn ape? Bsr mest bdn mcm ayah die..hehe

Hana's World berkata... [Reply to comment]

Bg qhaliff mkn pe? Bsr nnt mest bdn mcm ayah die..hihi

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

lor..
nangis x dpt bola ker tue.
hehe..

Allene berkata... [Reply to comment]

comelnya dia merajuk macam tu.
Abang ben beli bola... ajak dia main berdua... kurang sikit sedih dia.

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI