Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 Februari 2014

Bila dia mengantuk !

 

Ngantuk dan lapar padahal dah makan dah sebelum tu tapi disebabkan dia aktif pelik malam ni .. Abis sofa semua jadi bahan lompatan dia , maka …. kasi dia makan ! Kalau tak dia akan berjaga belah malam dan menangis .. Tak lena tidur ..

Mesti ada yang tanya kenapa laa dok pakai diapers je kat rumah ? Sbbnya dia nak makaann.. Kalau pakai seluar , confirm kotor dek kerana air milo yang bakal dia cecah sama roti tu haa . Kena jimat air dan elektri woo skang ni..

Selesai makan .. Baru dia nampak mengantuk sangat .. Kasi susu sebotol , baringkan dia dan … Tinggallah aku seorang diri di depan tv… Layan cerita tah hapa hapa kat Astro ni .. Membazir je.. haih..

Photo

Tak lama lagi akan cecah 2 tahun.. Bulan April .. Alhamdulillah , ada otai kek sudi nak kasi hadiah kek khas untuknya. Aku tak cadang nak buat majlis pon. Memadai dengan keluarga terdekat je .. buat makan makan ..

1 komen :

shasa_fiez berkata... [Reply to comment]

kihkih.. sama la dengan anak buah. Pakai diapers je.

new entry. gigih tau sekarang menaip. :P
http://shasafiez.blogspot.com/2014/02/scary-huh-tapi-bukan-sebab-hantu.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI