Bila Erra Fazira bercerai ..

 

Terbaca kat TimeLine seorang sahabat FB yang mengatakan New Feed dia dipenuhi dengan isu Erra ni .. Hehehehe .. Sengih je aku .. Bukan sengih dengan status dia tu tapi sengih dengan sikap orang kita .. Part gini , ramai laaaa sibuk amik tau. Nak cari punca .. Kenapa dan mengapa ! Bila dah tau punca , kutuk ..kritik kaw kaw punya laa.. Seolah olah yang dok bercakap tu kehidupannya dah cukup sempurna ! Takde dosa , salah mahupun silap ! Dok nampak orang lain punya kekurangan jer ..

Orang kita ni , terutama di internet .. Suka la sangat baca menda menda gini.. Gossip sana sini .. Umpat sana sini.. Keji sana sini .. Pastu buat ulasan sendiri .. Seolah olah mengetahui segala galanya .. Iskhh..

Entahlah.. aku cuma mampu kata kesian pada mereka. Tak kira la salah sapa sekali pun , mereka tahu apa yang mereka sedang lakukan .. Segalanya hak Allah .. Maha Mengetahui .. Kita ? Jangan memandai mandai la sangat ..

Tukang sebar .. tukang komen .. hati hati.. Apa yg ditulis tu , walaupun ada benarnya .. tak perlu la nak dihebohkan. Memadai saja mereka saja yang mewar warkan .. Kita ? Dok diam layan Ultraman , dah laa ..

Photo

6 ulasan:

  1. gosip antara bnda best untuk rakyat2 malaysia.. betol ke tidak, tu belakang kira..

    Contest SEO Muslim Niaga

    BalasPadam
  2. terlalu sibuk urusan diri sendiri~ hehe

    BalasPadam
  3. tu la....tkut nnti komen, kritik alih2 hidup sndri xjaga

    BalasPadam
  4. Sebab tu saya lbh suka baca blog abg Ben!! Xda terjebak, terniat, terlihat segala macam terrr... buat dosa kering... #alhamdulillah

    BalasPadam
  5. Mmg best layan otomen. X payah pening kepala.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI