Bila isteri mintak tolong , wahai suami !

 

Baru aku nak update blog , wife panggil ! Baru nak sentuh keyboard , wife panggil ! Adoiyaii… camana aku nak cari duit ni ??? Boleh bikin tekanan darah tinggi gini haa ..

Photo

Bila terpandang keratan majalah ni .. Aku sejuk balik .. Hurm… Tak pe la … Yang penting adalah keluarga. Cari duit tu , mmg la kena cari tapi jangan sampai abaikan keluarga .. Ye dak ?

7 ulasan:

  1. betul tu abang ben, kena balance itu yang terbaik... eh eh budak comel semalaya pun ada...*_^ famous amous dah qhaliff...

    BalasPadam
  2. pasni bagi qhaliff jer update blog hehehehe :)

    BalasPadam
  3. betul betul betul. kadang saya sendiri pun tak kemaskini blog sebab nak tolong isteri jaga Mayeesa. Tapi, memang best layan Mayeesa ni.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  4. ehemmm..romantik gitu abg ben...haha

    BalasPadam
  5. Heeee...take note para suami di luar sana.. :)



    Www.munirahizzan.com

    BalasPadam
  6. Suami yang ringan tulang bantu isteri,, dia sangat comel..kerana itu sunnah..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.