Confirm tidur !

 

Seminggu yang lepas .. dia akan tidur jam 2 pagi .. Tu paling lewat ! Confirm buat aku ngantuk utk bangun subuh .. Huhuh.. Dah abis cara masa tu nak buat dia tidur awal ..

Minggu ni , dia dah start tidur awal ! Hehehhe.. Sebelah siang , dia akan tidur sekali je. Yakni di waktu tengahari .. dalam 3 jam gitu je dia tidur. Pastu petang , aku tak kasi dia tidur.. Bawak dia bermain di taman ..

Malam ? Hehehe .. Wife aku langgan Baby Tv di Astro .. atas arahan aku ! Huuuu…

Bila dah pasang je siaran ni , atas jam 10 malam .. Siap laaa . Tak yah paksa dah .. Confirm dia akan lena punya .. Dengan mak mak dia sekali lenaaaa ..

Aku jugak tak lena.. Kalau lena , duit tak masuk laaa .. huhuh…

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.