Cuti dari bersosial di laman maya !

 

Alhamdulillah .. Kepala otak aku dah ok kembali ! Yearghh.. sejak kebelakangan ni agak stress dengan dunia maya. Dengan perangai manusia yang pelik pelik  di laman maya ni .. Dengan karenah blog lagi.. Idea terbantut.. Masalah peribadi lagi.. Haaa ..

Akhirnya aku amik keputusan untuk berehat seketika dari tengok FB , update blog dan apa saja melibatkan internet ! Apa yang aku buat dalam tempoh tu ?

Hurmmm ..

Aku gi gym ..

Beriadah dengan ahli keluarga.. Adik ipar aku datang .. Bawak jenjalan jap ..

DSC00088

Malamnya gi layan futball.. Ni nanti cerita lain eh ..

DSC00104

Gi lepak dengan orang tua aku. Saja tunjuk kamera baru yang bukan milik aku. Bapak aku dia gilakan kamera .. Hahahah ..

DSC00195

Best part , basahkan tekak !

Photo

Nanti aku cerita lagi dengan lengkapnya yer .. hehehe .. Penat nehh…

2 ulasan:

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.