Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 13 Februari 2014

Ekspo Percutian Keriangan Keluarga 2014

 

Aku bagitau wife pagi tadi yang aku perlukan percutian ! Otak beku , stress .. dan macam macam lagi yang sedang aku alami …Hurmmm .. Aku ajak gi Cameron Highland. Mesti Qhaliff suka gi punya .. Hehehhe..

Sewaktu dalam perjalanan ke Cheras pagi tadi , aku berjaya amik gambar billboard ni.. Minggu lepas aku nampak dah tapi tak boleh nak tengok dengan teliti , apa cerita billboard ni ..

Dan tadi.. aku pasang siap siap video utk rekodkan perjalanan.. Dan dapat jugak amik gambar ni.. hehehe..

Photo

“ EKSPO PERCUTIAN KERIANGAN KELUARGA’ di Mid Valley pada 1-4 Mei 2014 nanti .. Hurmmm… Macam menarik jeer kan ? Nak cari pakej ke Sunway Lagoon ni.. Hehehe..  Nak bawak Qhaliff beriadah kat sana .. Confirm dia suka ..

Selain tu nak gi mana eh ??? Legoland ? Tamoo.. Panas… Lain lain ? Hurmmm… Mana mau pigi ehhh…

8 komen :

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

menarik ni abang ben, macam nak menghadirkan diri ke sana jugalah...thanks for sharing...

~♥dieyba_baby♥~ berkata... [Reply to comment]

tq abg ben sharing.. diba pn teringin nak g melancong ngn family

bibi yusof berkata... [Reply to comment]

abg ben..
bwk qhaliff pegi little big club di puteri harbour, JB... indoor and memang sesuai untuk toddler.

http://mommybeep.blogspot.com/2013/09/jb-trip-day-2little-big-club-puteri.html

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

1 mei cuti kan?? mesti ramai orang kat midvalley..

nabila biela berkata... [Reply to comment]

bestnye....ehehe

fizamy berkata... [Reply to comment]

Pegi Tanah Aina Ben.mmg destressed punye.cer google.

fizamy berkata... [Reply to comment]

Tanah Aina ben. Highly recommended utk release tension and family bonding. Cer google.

mamabiey berkata... [Reply to comment]

WAH CAM BEST JER..TQ FOR SHARING TOO

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI