Ekspo Percutian Keriangan Keluarga 2014

 

Aku bagitau wife pagi tadi yang aku perlukan percutian ! Otak beku , stress .. dan macam macam lagi yang sedang aku alami …Hurmmm .. Aku ajak gi Cameron Highland. Mesti Qhaliff suka gi punya .. Hehehhe..

Sewaktu dalam perjalanan ke Cheras pagi tadi , aku berjaya amik gambar billboard ni.. Minggu lepas aku nampak dah tapi tak boleh nak tengok dengan teliti , apa cerita billboard ni ..

Dan tadi.. aku pasang siap siap video utk rekodkan perjalanan.. Dan dapat jugak amik gambar ni.. hehehe..

Photo

“ EKSPO PERCUTIAN KERIANGAN KELUARGA’ di Mid Valley pada 1-4 Mei 2014 nanti .. Hurmmm… Macam menarik jeer kan ? Nak cari pakej ke Sunway Lagoon ni.. Hehehe..  Nak bawak Qhaliff beriadah kat sana .. Confirm dia suka ..

Selain tu nak gi mana eh ??? Legoland ? Tamoo.. Panas… Lain lain ? Hurmmm… Mana mau pigi ehhh…

8 ulasan:

  1. menarik ni abang ben, macam nak menghadirkan diri ke sana jugalah...thanks for sharing...

    BalasPadam
  2. tq abg ben sharing.. diba pn teringin nak g melancong ngn family

    BalasPadam
  3. abg ben..
    bwk qhaliff pegi little big club di puteri harbour, JB... indoor and memang sesuai untuk toddler.

    http://mommybeep.blogspot.com/2013/09/jb-trip-day-2little-big-club-puteri.html

    BalasPadam
  4. 1 mei cuti kan?? mesti ramai orang kat midvalley..

    BalasPadam
  5. Pegi Tanah Aina Ben.mmg destressed punye.cer google.

    BalasPadam
  6. Tanah Aina ben. Highly recommended utk release tension and family bonding. Cer google.

    BalasPadam
  7. WAH CAM BEST JER..TQ FOR SHARING TOO

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI