Gara-gara Selfie !

 

Amboi amboii.. Muncungg tuuuu .. hahahaha .. Jangan pulak pasni ada yang amik gambar ni buat Fake Profile , dah la yer.. Jangan sedekahkan pahala anda dan amik dosa aku .. ehehe ..

Photo

Sungguh takde keje laa si Alwi nih ! Aku saja berposing gitu untuk tengok hasil kerja kamera Sony Alpha5000 yang berada di tangan aku tu.. Apakah mampu membuatkan aku akan berselfie di masa akan datang ?

Dan jawapannya , YA !! Hahahahaha …

4 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.