Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 20 Februari 2014

Gara-gara Selfie !

 

Amboi amboii.. Muncungg tuuuu .. hahahaha .. Jangan pulak pasni ada yang amik gambar ni buat Fake Profile , dah la yer.. Jangan sedekahkan pahala anda dan amik dosa aku .. ehehe ..

Photo

Sungguh takde keje laa si Alwi nih ! Aku saja berposing gitu untuk tengok hasil kerja kamera Sony Alpha5000 yang berada di tangan aku tu.. Apakah mampu membuatkan aku akan berselfie di masa akan datang ?

Dan jawapannya , YA !! Hahahahaha …

4 komen :

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

dak Qhaliff gak buat comel.. ;)

Paly berkata... [Reply to comment]

ejas yang qhalif lakk

Contest SEO Muslim Niaga

Syed Alwi berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Syed Alwi berkata... [Reply to comment]

Ya.. selfie muncung berjayaaaa...heheh

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI