Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 13 Februari 2014

Genius Baby On Board

 

“ All Babies Are Genius “

Baru-baru ni aku ke pelancaran cawangan terbaru mereka di Shah Alam  utk melihat sendiri apakah keunikan dan kelebihan pusat yang dikhaskan untuk anak anak kecil kita ini..

Hurm… Ok , terus terang , aku tertarik dengan konsep yang disampaikan di dalam teknik ‘belajar dan bermain’ di sini. Program yg direka khas utk para ibu bapa dan juga kanak kanak malah bayi juga boleh turut serta ini dipanggil “ Powerful Playgroup Programme “.

Satu konsep yang cukup menarik !

DSC_0035 copyDSC_0271 copyDSC_0523DSC_0571 copyDSC_0614

Ada 4 kelas disini yg bermula dari seusia 7 bulan hinggalah ke usia 4 tahun ! Panjang kalau aku nak cerita ni .. Apa kata korang baca sendiri dan tengok sendiri apa yang menarik sangat disini ..

Oh ya, di sini .. anda terlibat sama dengan anak anda ! Bukan anda tinggalkan anak anda disini yer.. Hehehhe .. Anda turut melibatkan diri dan belajar .. Haaaa .. Menarik kan ? Hehehe ..

Ok , setakat ni mereka ada cawangan di Puchong , Bandar Botanic Klang , Johor Bahru dan terbaru ialah di Shah Alam..

Kalau berminat nak mengetahui dengan lebih lanjut , boleh ke blog mereka atau fanpage mereka di Facebook..

Blog : www.geniusbabyonboard.blogspot.com

FanPage : www.facebook.com/geniusbabyonboard

1 komen :

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

comelnya gambar ben dengn qalif.mr. mama

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI