Group Whatsapp Blogger KBBA !

 

Photo

Penat siut nak urus semua group ni ! Adehhh .. Tinggal lagi dua zon nak kena buat ! Zon Selatan dan Zon Luar Negara .. Perghh.. Bateri hp cepat abis wooo ..

Setakat ni , zon Pantai Timur sangat aktif diikuti Borneo dan Lembah Klang. Yang Utara sedang ramai join. Putrajaya ? Dah terlalu ramai dahhhh … Tak leh ramai ramai.. Nanti borak serupa kat restoran nasi kandar plak ..

Apa yang bestnya group group ni ? Hehehehe.. Networking woo.. Pi mana mana , ada kawannnn .. Haaa .. Tak ke best gitu ?

Nanti dah ok, baru bagi depa urus sendiri group ni .. Huhuhu… Nak join ? Pm aku di FB ..

8 ulasan:

  1. Assalamualaikum bro Ben, aplikasi whatsup ini boleh tampung untuk 50 orang saja untuk satu group. Better guna aplikasi Telegram yang boleh letak berapa ramai pun tak pe untuk satu group.

    Nanti akan ada masalah bila ada geng blogger yang nak join tapi kuota dah penuh.

    Saya tahu sebab group study saya pun terlalu ramai tak dapat join dan telah terpecah beberapa group.
    Agak rugi di situ. kali ini, kami dah berpindah ke aplikasi Telegram. Cuba bro Ben tengok nanti.

    Cadangan saya je.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  2. Gahhh tak sabar nak dapat phone baru, nak jugak join! Huhuhu.. Tapi takut terlebih orang pulak. Huhuhu..

    BalasPadam
  3. area seremban dah open ke abang ben ?

    BalasPadam
  4. Abang ben , saya nak masuk Group Zon Selatan . Johor yaw ! Nak join ! Sebab nak kenal dgn lebih mendalam dunia blogging nie harap terpilih :)

    BalasPadam
  5. Akak ada dua group wassap pun dah pening Ben. Satu sekolah lama group n terbaru Borneo. Seronok juga dpt kwn baru.

    BalasPadam
  6. saya orang johor tapi study kedah, hah, macam mana itu abang ben? hehe.. seganlah nak pm.. hewhew~ :3

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.