Instagram punca bateri telefon cepat haus ?

 

Hurmm.. Teruk benar gini aih.. Baru je charge , dah haus balik ! Nak kat aku guna kerap HTC One X aku ni  tak de la pulak .. Kalau guna pon lebih pada Whatsapp je atau Facebook .. Insta tu mmg ada tapi bila tengok kat Usage ni , Insta paling kuat guna bateri.. Yelah  , nak load gambar kan ..

Kalau berterusan , mmg aku remove insta dari Htc ni .. Guna kat tab jer  .. Heee.. Lenovo punya bateri leh tahan gak lamanya .. heee…

6 ulasan:

  1. eh..
    instagram kalahakn FB?
    rasanyer Fb yang paling bnyak sekali guna memory.
    xpn info ni bkn betuil sgt ben.

    BalasPadam
  2. ohh patutlah hp solehah ni cepat habis bateri. maklumlah solehah mmg ske bkak instagram org.hehe nk wt cmne, xleh elak dah

    BalasPadam
  3. diakui..hahaha..lenevo ok gak abg ben sbb adik Cik Anis guna lenevo ilek jee

    BalasPadam
  4. Mira pakai smartphone Lenovo. baru seminggu. tapi baru 3 kali charge. Agak tahan lama jugakla.. hehehe

    BalasPadam
  5. fb pun sama... kejap jer bateri da haus...

    BalasPadam
  6. insta dah la makan data banyokssssss,mencikkk..haha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI