Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 14 Februari 2014

Kalau dia dah dapat ..

 

Silap aku.. Aku terkopek screen protector tu depan dia .. Bila dia dah nampak , dia lemparkan senyuman pada aku. Aku nak sorok tab tu tapi dia berusaha nak dapatkan jugak. Sanggup turun dari car seat dia untuk amik tab yang aku dah letak di lantai kereta ..

Photo

Photo

Photo

Hurmm… Suka dia bila dapat kopek .. Huhuh.. Terbang RM20 ! Haihhhh … Orang kata biar je. Anak kita nak eksperimen ! Huhuhuh.. Eksperimen ehhhhh …

1 komen :

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

eksperimen worth rm20.hehehe... muncungnya qaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI