Kalau dia dah dapat ..

 

Silap aku.. Aku terkopek screen protector tu depan dia .. Bila dia dah nampak , dia lemparkan senyuman pada aku. Aku nak sorok tab tu tapi dia berusaha nak dapatkan jugak. Sanggup turun dari car seat dia untuk amik tab yang aku dah letak di lantai kereta ..

Photo

Photo

Photo

Hurmm… Suka dia bila dapat kopek .. Huhuh.. Terbang RM20 ! Haihhhh … Orang kata biar je. Anak kita nak eksperimen ! Huhuhuh.. Eksperimen ehhhhh …

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.