Kalau dia rajin dan terlebih rajin..

 

Photo

Kalau terlebih rajin ?

Muka tak bersalah langsung ! Hahahaha .. Adoiyaii.. Suruh kemas , dia wat dek jer.. Kenapa ? Ngantuk dah tuuu … huhu ..

5 ulasan:

  1. Dia ikut perangai pak dia masa kecik dulu la ni.. kekekekee,

    BalasPadam
  2. heheheeh , buat muka xbersalah kan.. takpela nanti denda xleh makan cokelat ke, air milo ke.. ehhehehe

    BalasPadam
  3. takpe , nanti kemas sesama.. ajak mak die kemas sekali.. :)

    BalasPadam
  4. qhaliff bagi extra keje kat daddy dia la tu.. kikikikiki..
    tips utk kurus dari qhaliff kannn.. sebab tu dia x rasa bersalah... hahaha..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.