Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 10 Februari 2014

Kalau dia rajin dan terlebih rajin..

 

Photo

Kalau terlebih rajin ?

Muka tak bersalah langsung ! Hahahaha .. Adoiyaii.. Suruh kemas , dia wat dek jer.. Kenapa ? Ngantuk dah tuuu … huhu ..

5 komen :

baby comel berkata... [Reply to comment]

Dia ikut perangai pak dia masa kecik dulu la ni.. kekekekee,

Bitt (double IS) berkata... [Reply to comment]

besar dah anak bro ben

Cik Zaitul berkata... [Reply to comment]

heheheeh , buat muka xbersalah kan.. takpela nanti denda xleh makan cokelat ke, air milo ke.. ehhehehe

Cik Zaitul berkata... [Reply to comment]

takpe , nanti kemas sesama.. ajak mak die kemas sekali.. :)

Sue Sopian berkata... [Reply to comment]

qhaliff bagi extra keje kat daddy dia la tu.. kikikikiki..
tips utk kurus dari qhaliff kannn.. sebab tu dia x rasa bersalah... hahaha..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI