Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 8 Februari 2014

Kembali bersemangat !

 

Bukan nak kasi body cam model atau bodybuilder tu tapi lebih pada kesihatan memandangkan aku nak mencecah 40 tahun… Hurmm.. nak kena buat full check up gak ni .. Check tekanan darah ( mesti gagal lagi ni ) , kolestrol dan sebagainya ..

       

Setiap pagi dan petang , kena gi bergayut kat sini. Cara mudah untuk aku berpeluh .. Yelah , angkat badan sendiri yang aku rasa dah cecah 90kg.. huhuhu …

Nak cari set chin up untuk letak kat rumah. Ari tengok kat fitness centre , harga leh tahan gak.. Lebih 1k.. huhuhuh..

4 komen :

DYatie berkata... [Reply to comment]

Rajin2. Sy pun nak mula exercise balik. Bdn dah gempal smcm n x sihat je. =_=

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

makin sexy ler pasni bro.
hahahah..
keep it up.

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Orang kata, umur 40-an nak kena jaga semuanya...

nabila biela berkata... [Reply to comment]

okay..mantopplah nanti badan bro..hihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI