Kembali bersemangat !

 

Bukan nak kasi body cam model atau bodybuilder tu tapi lebih pada kesihatan memandangkan aku nak mencecah 40 tahun… Hurmm.. nak kena buat full check up gak ni .. Check tekanan darah ( mesti gagal lagi ni ) , kolestrol dan sebagainya ..

       

Setiap pagi dan petang , kena gi bergayut kat sini. Cara mudah untuk aku berpeluh .. Yelah , angkat badan sendiri yang aku rasa dah cecah 90kg.. huhuhu …

Nak cari set chin up untuk letak kat rumah. Ari tengok kat fitness centre , harga leh tahan gak.. Lebih 1k.. huhuhuh..

4 ulasan:

  1. Rajin2. Sy pun nak mula exercise balik. Bdn dah gempal smcm n x sihat je. =_=

    BalasPadam
  2. makin sexy ler pasni bro.
    hahahah..
    keep it up.

    BalasPadam
  3. Orang kata, umur 40-an nak kena jaga semuanya...

    BalasPadam
  4. okay..mantopplah nanti badan bro..hihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.