Kembali memanjat !

 

Bawak ke ke Taman Cabaran. Kasi dia berpeluh sedikit setelah berhari tak berpeluh.. Hurmm..

Photo

Photo

Masih lagi kelihatan lemah. Tak pulih lagi tenaga dia setelah berhari tak de selera nak makan.. Hurmm.. Sian dia ..

Serius , time gini mmg mencabar kesabaran ketika melayan karenah dia .. huhu ..

4 ulasan:

  1. Comelnya dia panjat benda tu...nampak kesungguhan :D

    BalasPadam
  2. take ur time, qhaliff. chaiyok2!!

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dah sihat bam bam ni :) cara dia pnjat tu macam nak work out je. Ikut daddy ye Qhaliff

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.