Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 24 Februari 2014

Kembali memanjat !

 

Bawak ke ke Taman Cabaran. Kasi dia berpeluh sedikit setelah berhari tak berpeluh.. Hurmm..

Photo

Photo

Masih lagi kelihatan lemah. Tak pulih lagi tenaga dia setelah berhari tak de selera nak makan.. Hurmm.. Sian dia ..

Serius , time gini mmg mencabar kesabaran ketika melayan karenah dia .. huhu ..

4 komen :

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Comelnya dia panjat benda tu...nampak kesungguhan :D

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Qhaliff boleh!!!

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

take ur time, qhaliff. chaiyok2!!

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah dah sihat bam bam ni :) cara dia pnjat tu macam nak work out je. Ikut daddy ye Qhaliff

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI