Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 15 Februari 2014

Kembali tapi sukar !

 

Aku berjaya memaksa aku gi gym hari ni ! Puas nak pujuk kaki ni gi .. Bukan apa .. aku nak gi , Qhaliff nak ikut. Aku bawak, tak sampai lagi gym , dia dah nak tidur ! Bila dia dah nak tidur , camana aku nak bersenam ?

Kalau tinggalkan kat rumah , wife lak dok sarat mengandung. Nak kena tengokkan dia lak .. Kang tak tengok , abis rumah dikerjakannya haaaa ..

Photo

Tak yah gi gym ? Aku tak gi berbulan lamanya ! Hinggakan construction kat KBS tu dari aku dok tengok diorang tengah buat , tau tau siap dah ! Haa… Bayangkan berapa lamaaa ..

Aku kena gi gak gym sbb kalau tak gi , badan aku sakit sakit .. Dan biasa angkat menda berat dan berpeluh senantiasa.. Bukannya tak leh bersenam kat rumah tetapi sesekali nak kena release tensen kat luar sana tu.. PErghhh.. ingaat duduk rumah tak tensen keee ?

Tapi bila dah sampai gym , rindu pulak kat bam bam di rumah tu.. Hurmm.. Terbayang gelagat dia dok menyakat aku .. huhu..

Balik je la .. hahahah .. Aku sebenarnya dah bawak dia pon tadi tapi terpaksa patah balik bila teringatkan yang gym skang kena guna tangga utk naik ke atas. Kalau dulu leh guna lif tapi skang takde dah .. Huhuhu..

Lagi pun dia mengantuk jee aku tengok .. Dah setengah jalan , aku patah balik semata mata untuk hantar dia jer .. Huhuh.. Punya la dugaan untuk kuruskan diri ni ..

5 komen :

Budak Kampung berkata... [Reply to comment]

jujur..gaya abg ben macam jebat a.k.a sharnaz

Dkna Abza berkata... [Reply to comment]

chayookkk...chayyooookk ...

nabila biela berkata... [Reply to comment]

betol2...bila dah tggal tu susahlah nak mula balik..pape pom all da best bro

kucha lana berkata... [Reply to comment]

wow..six pack..gud luck bro..semoga dpt maintain badan yg cantik..hik3

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Rambut pendek sangat ek?Tak berapa hamdsomelah. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI