Kenapa daddy gemuk ?

 

Bukan gemuk tapi boroi !!

Hurm.. Aku nak gi jogging , dia nak ikut.. Aku nak gi gym , dia nak ikut .. Aku nak naik atas , dia nak ikut ! Aku gi dapur makan , dia biar je .. Tak nak la pulak ikut .. Huh !

Akhirnya aku kena juga bersenam. Elakkan diri dari mudah pancit terutama bila dukung anak kecik .. Qhaliff dan inshaAllah adik perempuannya nanti .. huhu ..

Aku kena bersenam kat rumah je.. Naik tingkat atas. Tu pun dia nak gak ikut. Apa je aku pegang , dia nak jugak menda tu. Haishhh ..

Photo: Setelah 4 bulan berenti.. baru 3 hari mula ..

Hurm.. ada jugak nanti alien amik gambar aku ni buat fake akaun .. Adeh.. Aparaa .. Cari la gambar Sazali keee .. Gambar aku ni gak dia nak amik !

Masa lemak terkeluar , tak nak lak amik guna ! Iskh…

6 ulasan:

  1. cermin depan tu memang qhaliff tak pernah usik ker? baiknya dia..

    BalasPadam
  2. fuiyoooo...takutnya tengok ketak2 tu...hehehe

    BalasPadam
  3. haha...qhaliff xleh berenggan ngan daddy dia

    BalasPadam
  4. hahaha qhaliff nak jadi macam BA tuu

    BalasPadam
  5. senang2 cuba ben beli mainan budak serupa dumble tu. rasenya mesti ade kot

    BalasPadam
  6. tak suka lelaki body ketak2...mesti pikir lelaki tu jahat jika ada bdn mcm abg ben ashaari...hahahaha...lbh suka lelaki boroi sbb nmpk lbh seksi...mcm encik suami :p

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI