Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 4 Februari 2014

Macam macam la perangai !

 

Sejak dua menjak ni , saja mencelahkan diri mana mana pastu mintak tolong aku suh keluarkan dia  ! Macam nak bermanjaaa jeer .. Tergugat la tuuu ..

 

Lepas keluarkan dia , dia main kat situ jap .. pastu buat buat terjatuh situ balik ! Aiyooo.. Patut la aku makin takde update sangat kat blog .. Hahahha .. dok layan merajuk dia ..

6 komen :

Nasz berkata... [Reply to comment]

nak manja-manja dengan bapa dia la tu. hahaha.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Ambo Akhil berkata... [Reply to comment]

pasni dah nk ada adik xdapet la nk bermanja lgi

fatihah fazlin berkata... [Reply to comment]

saja la tu nak manja2...

zana fahmi berkata... [Reply to comment]

Sian Qalif...dah kena jd abg nanti tak boleh manja sgt.

Masz Health Boutique berkata... [Reply to comment]

Qhaliiiff...hehehe

Cik Wan berkata... [Reply to comment]

Qhalif rasa terancam tu..takut lps ni bila baby baru keluar semua dah tak sayang dia hehehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI