Macam macam la perangai !

 

Sejak dua menjak ni , saja mencelahkan diri mana mana pastu mintak tolong aku suh keluarkan dia  ! Macam nak bermanjaaa jeer .. Tergugat la tuuu ..

 

Lepas keluarkan dia , dia main kat situ jap .. pastu buat buat terjatuh situ balik ! Aiyooo.. Patut la aku makin takde update sangat kat blog .. Hahahha .. dok layan merajuk dia ..

6 ulasan:

  1. nak manja-manja dengan bapa dia la tu. hahaha.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  2. pasni dah nk ada adik xdapet la nk bermanja lgi

    BalasPadam
  3. Sian Qalif...dah kena jd abg nanti tak boleh manja sgt.

    BalasPadam
  4. Qhalif rasa terancam tu..takut lps ni bila baby baru keluar semua dah tak sayang dia hehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009