Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 1 Februari 2014

Makin kuat merajuk !

 

Aku spray deodrant ke kedua ketiak aku. Pakai baju. Sapu gel kat rambut.. Gayakan sedikit .. Pastu amik kunci kereta .. Qhaliff pandang.. Dan cepat cepat dia ke muka pintu. Dia standby situ..

Apa jadi kalau aku tak bawak dia keluar walaupun sekadar nak gi kutip baju jemuran ??? Aku nak kutip baju pon kena smart.. Hahahahaha ..Mana leh berlenggeng gitu je… Segan uuu .. Hahaha ..

Photo

Adoiyaiii .. Siap pegang botol cleaner laptop lak tu. Aku nak amik tak kasi .. Bila kata ..

“ Jommmm .. jomm… “.

Baru dia kasi aku amik ! Aiyokkk.. Dah jadi bayang bayang aku skang. Camana la aku tak boroi ! Huhuhuh.. Nak gi jogging pon nak ikut.. Redha je la aku boroi skang ni .. heee..

Ni merajuk cara terbaru lak ..

Photo: Fesyen merajuk gini dah skang ..

Asal merajuk , gosok hidung pastu tutup mata gitu.. Kuar la bunyi merajuk. Bila panggil pujuk mai laa dia peluk kita sambil tepuk bahu kita .. Ehh .. gitu la ..

5 komen :

Cik Nur™ berkata... [Reply to comment]

Heee..biasalah..org nak dapat adik.. :)

zarulfarhana berkata... [Reply to comment]

hehehe budak2 macam-macam ragam dia...

aypol97 berkata... [Reply to comment]

Knp qhalif x mandi kat dataran gemilang td

aypol97 berkata... [Reply to comment]

Knp qhalif x mandi kat dataran gemilang td

Gagahboro video berkata... [Reply to comment]

Salam kenal saya blogwalking saya ingin menjemput anda berkunjung ke blog saya http://gagahboro.org/ .Saya follow sini ye n kalau ada masa subscribelah blog saya

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI