Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 Februari 2014

Merengek sepanjang malam ..

 

Photo

Hurmm… demam balik dia .. Kalau hari ni suhunya tinggi gak , mmg kena gi hospital utk pemeriksaan. Ari tu doktor kata nak amik darah kalau gi sekali lagi .. Hurmm..

Malam tadi , aku ngan wife tido tak lena. Asyik asyik dikejutkan dengan rengekan Qhaliff yang langsung tak dapat nak tidur walaupun dah diberikan ubat..

Bila pagi , ok skit dia terutama lepas mandi cuma … dia tak leh berenggang dengan aku berbeza pada waktu malam , dia tak leh berpisah langsung ngan mak dia ..

Hurmm…tengok camana jap lagi.. kalau rasa perlu gi , gi je la.. sian pulak tengok dia ..

4 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

sbb cuaca panas kot.
tu yg melarat demam tue.
mmg kena slalu pantau suhu qhaliff tu.
risau jugak budak2 bila dh dmam.

nabila biela berkata... [Reply to comment]

ciannya qhaliff..moga cpt sembuh

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

get well soon, qhaliff..!

Suria Lekatlekitgurl berkata... [Reply to comment]

anak kalau sakit memang tak lena tidur kita. Tak cukup tido takpe lagi.. tp risau bila fikir anak tak sihat. moga Qhalif cepat baik dr demam yer

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI