Nasib baik aku bukan di Sweden !

 

Aku rasa .. bukan aku jer.. Ramai lagi ibubapa di Malaysia bernasib baik .. Undang undang di Malaysia tak pelik berbanding di luar negara tu haa.. Kalau ada yang buta undang undang , boleh bikin malapetaka buat mereka ..

Photo: Fesyen merajuk gini dah skang ..

Nape ngan Qhaliff ? Kuat merajuk laaa sekarang ni haaa .. Kalau di kat Sweden , dia mengadu kat cikgu yang aku ni garang pada dia .. rasanya aku dah kena atur perancangan nak lari dari penjara dah ni .. cam dalam filem Escape Plan tu haa.. hehehe …

6 ulasan:

  1. hahaha..tau xpe...rotan sikit pom dah kena pnjara...adesss

    BalasPadam
  2. sib baik kat Malaysia kan 3x
    lain padang lain belalang nyer iyer tak ?

    BalasPadam
  3. Hahaha. Itulah. Nasib baik kan?

    Mayeesa pun dah pandai nak merajuk dah sekarang ini.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam
  4. Haahaaaa..lawak lawak.en ben ni wehhhh

    BalasPadam
  5. Haahaaaa..lawak lawak.en ben ni wehhhh

    BalasPadam
  6. dah nak dekat2 dapat adik ni kuat merajuk pulak dia yer...he he he...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.