Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Februari 2014

Nasib baik aku bukan di Sweden !

 

Aku rasa .. bukan aku jer.. Ramai lagi ibubapa di Malaysia bernasib baik .. Undang undang di Malaysia tak pelik berbanding di luar negara tu haa.. Kalau ada yang buta undang undang , boleh bikin malapetaka buat mereka ..

Photo: Fesyen merajuk gini dah skang ..

Nape ngan Qhaliff ? Kuat merajuk laaa sekarang ni haaa .. Kalau di kat Sweden , dia mengadu kat cikgu yang aku ni garang pada dia .. rasanya aku dah kena atur perancangan nak lari dari penjara dah ni .. cam dalam filem Escape Plan tu haa.. hehehe …

6 komen :

nabila biela berkata... [Reply to comment]

hahaha..tau xpe...rotan sikit pom dah kena pnjara...adesss

nayfatimah rasyid berkata... [Reply to comment]

sib baik kat Malaysia kan 3x
lain padang lain belalang nyer iyer tak ?

Nasz berkata... [Reply to comment]

Hahaha. Itulah. Nasib baik kan?

Mayeesa pun dah pandai nak merajuk dah sekarang ini.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Haahaaaa..lawak lawak.en ben ni wehhhh

wawalofa berkata... [Reply to comment]

Haahaaaa..lawak lawak.en ben ni wehhhh

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

dah nak dekat2 dapat adik ni kuat merajuk pulak dia yer...he he he...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI