Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 Februari 2014

Pakej videography dalam bajet anda !

 

Katanya , “ Harga kami berpatutan dengan hasil kerja profesional
boleh call 0162809040 atau Pm  HAQEL FAEZI VIDEOGRAPHY untuk keterangan lanjut “.

Hurmm .. Takkan pakej untuk nikah dan sanding je ? Ahaaaa.. Ada lagi haaa .. Selain dari yang telah aku nyatakan di atas , mereka juga ada pakej untuk video korporat,montage,company event/dinner dan andai ada event untuk anda ingin gunakan khidmat mereka , hubungi je mereka ..

Mahal ? Jangan risau .. semua boleh dirunding laaa .. Call dan tanya jer.. Cerita je nanti berapa bajet anda dan apa yang anda inginkan .. Haaa ..

Ada banyak dah hasil kerja mereka dan telah mereka abadikan di dalam bentuk video di Youtube ..

Nak tengok lagi ? Haaaa .. Boleh ke page mereka di HAQEL FAEZI VIDEOGRAPHY ..  Cepat buat tempahan jika berminat ! Penuh nanti , jangan salahkan aku yer .. hehehe .. Aku bagitau dahh ..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI