Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 18 Februari 2014

Pandai nak tackle hati mak ayah !

 

Heee… Sebelum nak menari cha cha , dia bagi tunduk hormat dulu haa ! Terkejut memula tengok .. Dari mana la dia belajar part tunduk hormat tu..

Lepas tu dia balun la menari ikut suka hati dia .. Tak kisah laa kan .. Janji bergerak dari aku menari keras cam kayu jer .. Haaha ..

Hurm.. Pandai nak amik hati . Apakah tercabar dia pasni sbb tu jadi gitu ? Dia pun tau , dalam perut mak dia ada baby.. Dan kalau nampak ada baby dalam tv , dia pun tau tu baby.. Huhu.. Siann dia .. Tak sempat bermanja lama eh ?

10 komen :

Sam Ahnad berkata... [Reply to comment]

Soooo cute.. :)

mamabiey berkata... [Reply to comment]

budak lelaki kalau dah dapat adik dia akan cepat matang.

Azura Mendezz berkata... [Reply to comment]

senasib la qhaliff dgn saya en ben..anak sulung pastu rapat jarak dgn adik..tp xpe..sure ok..no worries.. =)

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

hihi..sian je tgk qhaliff..xlme lg dpt adik...xpe..mst dia bole jd abg yg baik..hehe

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

tak apa sempat ajer lagi nak bermanja kann??? heee...daddy kena fairlah macam tu...

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah..

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

bnyak tgk cter jepun ker..
hehe..
abg long mcm2 ragam sekarang nie.

nor azman berkata... [Reply to comment]

comel2

MyLife Ria berkata... [Reply to comment]

comel lah qhaliff ni. super gebuss.

anak sulung saya haritu tak biasa juga dengan adik masa memula tu tapi selalu saya tunjuk dan main2 dengan adik dia dengan rasa happy, sekarang ni dia serah diri jer nak kasi adik buli dia....hehe

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

Qhaliff kan abg...:D

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI