Pandai nak tackle hati mak ayah !

 

Heee… Sebelum nak menari cha cha , dia bagi tunduk hormat dulu haa ! Terkejut memula tengok .. Dari mana la dia belajar part tunduk hormat tu..

Lepas tu dia balun la menari ikut suka hati dia .. Tak kisah laa kan .. Janji bergerak dari aku menari keras cam kayu jer .. Haaha ..

Hurm.. Pandai nak amik hati . Apakah tercabar dia pasni sbb tu jadi gitu ? Dia pun tau , dalam perut mak dia ada baby.. Dan kalau nampak ada baby dalam tv , dia pun tau tu baby.. Huhu.. Siann dia .. Tak sempat bermanja lama eh ?

10 ulasan:

  1. budak lelaki kalau dah dapat adik dia akan cepat matang.

    BalasPadam
  2. senasib la qhaliff dgn saya en ben..anak sulung pastu rapat jarak dgn adik..tp xpe..sure ok..no worries.. =)

    BalasPadam
  3. hihi..sian je tgk qhaliff..xlme lg dpt adik...xpe..mst dia bole jd abg yg baik..hehe

    BalasPadam
  4. tak apa sempat ajer lagi nak bermanja kann??? heee...daddy kena fairlah macam tu...

    BalasPadam
  5. bnyak tgk cter jepun ker..
    hehe..
    abg long mcm2 ragam sekarang nie.

    BalasPadam
  6. comel lah qhaliff ni. super gebuss.

    anak sulung saya haritu tak biasa juga dengan adik masa memula tu tapi selalu saya tunjuk dan main2 dengan adik dia dengan rasa happy, sekarang ni dia serah diri jer nak kasi adik buli dia....hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009