Piknik pertama KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

 

Heee… Kali pertama buat setelah bertahun lamanya kelab ni diwujudkan.. Alhamdulillah , ramai kawan blogger sekitar Putrajaya datang memeriahkan.. Sebenarnya , piknik adalah tertutup .. Belum bercadang untuk membukanya lagi. InshaAllah , nanti nak buat.

Tujuan piknik  atau lebih pada riadah ni adalah utk membincangkan satu perancangan masa terdekat Family Day kami.. Lokasi , inshaAllah .. Tarikh tu ada dah .. Cuma nak tau sapa je yang join nanti !

Mesti ada yang nak tau kenapa tak dibuka , kan ? Pertama .. kelab ni takde ahli rasmi lagi.. AJK pun takde .. Daftar ? Pon takde lagi dan tak cadang nak daftkar serta adakan pemilihan AJK.. Sebab aku lebih percaya pada kebebasan bersuara tapi menolak unsur unsur busuk hati serta perlu hati hati pada mereka yang tidak ikhlas dan jujur .. Hurmm..

Aku suka lepak kat Dataran Gemilang ni.. Sapa pun tak sangka kat tengah bandar Putrajaya ni ada tempat riadah percuma .. Hehehehe .. Terima kasih..

Photo

Seronok bila ada kawan ikhlas nak kawan dengan kita , tanpa perlu ada rasa segan .. tanpa perlu fikirkan apa jua pangkat dan juga darjat .. Yang penting , ianya kerana Allah ..

16 ulasan:

  1. Bestnya...bila agaknya nak buat macam ni kat Sabah.....:-)

    BalasPadam
  2. ianya sesuatu yg positif utk diteruskan..

    BalasPadam
  3. Wah bestnyerrr ,,nak join jugak la hehehe,,,,,,,,

    BalasPadam
  4. Abg ben.. buat la kat sabah pulak:)

    BalasPadam
  5. Salam...ada masa jemput kami ye...saya bigfan awak...ada masa singgah le ke tg malim.

    BalasPadam
  6. BESTNYA……

    http://bit.ly/1bIpLvz

    BalasPadam
  7. bestnyaaaa. kalau lagi ramai mesti lagi meriah :)

    BalasPadam
  8. bile darjat & pangkat diketepikn, it will be so fun!

    BalasPadam
  9. lahai . .nnt dh kawen bru la join , kalau tak sedih je tgok org lepak dgn ank isteri sy dok lepak bwh pokok amek gambar korang . . :p . . . . hee*

    BalasPadam
  10. Best jugak..klu ada family day ni..^_^
    Blh la join klu kena pada masanya..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009