Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 9 Februari 2014

Piknik pertama KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

 

Heee… Kali pertama buat setelah bertahun lamanya kelab ni diwujudkan.. Alhamdulillah , ramai kawan blogger sekitar Putrajaya datang memeriahkan.. Sebenarnya , piknik adalah tertutup .. Belum bercadang untuk membukanya lagi. InshaAllah , nanti nak buat.

Tujuan piknik  atau lebih pada riadah ni adalah utk membincangkan satu perancangan masa terdekat Family Day kami.. Lokasi , inshaAllah .. Tarikh tu ada dah .. Cuma nak tau sapa je yang join nanti !

Mesti ada yang nak tau kenapa tak dibuka , kan ? Pertama .. kelab ni takde ahli rasmi lagi.. AJK pun takde .. Daftar ? Pon takde lagi dan tak cadang nak daftkar serta adakan pemilihan AJK.. Sebab aku lebih percaya pada kebebasan bersuara tapi menolak unsur unsur busuk hati serta perlu hati hati pada mereka yang tidak ikhlas dan jujur .. Hurmm..

Aku suka lepak kat Dataran Gemilang ni.. Sapa pun tak sangka kat tengah bandar Putrajaya ni ada tempat riadah percuma .. Hehehehe .. Terima kasih..

Photo

Seronok bila ada kawan ikhlas nak kawan dengan kita , tanpa perlu ada rasa segan .. tanpa perlu fikirkan apa jua pangkat dan juga darjat .. Yang penting , ianya kerana Allah ..

16 komen :

Mia Kassim berkata... [Reply to comment]

Bestnya...bila agaknya nak buat macam ni kat Sabah.....:-)

DYatie berkata... [Reply to comment]

Mcm best je!

belogisam berkata... [Reply to comment]

ianya sesuatu yg positif utk diteruskan..

Akif Imtiyaz berkata... [Reply to comment]

Wah bestnyerrr ,,nak join jugak la hehehe,,,,,,,,

fatihah fazlin berkata... [Reply to comment]

Abg ben.. buat la kat sabah pulak:)

Muhammad Khairuddin Lim berkata... [Reply to comment]

Salam...ada masa jemput kami ye...saya bigfan awak...ada masa singgah le ke tg malim.

confdeb berkata... [Reply to comment]

BESTNYA……

http://bit.ly/1bIpLvz

Kifli Mally berkata... [Reply to comment]

bukan main meriah lagi ^_^

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal nak join the club boleh tak?

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal nak join the club boleh tak?

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal nak join the club boleh tak?

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Zumal nak join the club boleh tak?

raudhah hisham berkata... [Reply to comment]

bestnyaaaa. kalau lagi ramai mesti lagi meriah :)

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

bile darjat & pangkat diketepikn, it will be so fun!

Yenda Ixati berkata... [Reply to comment]

lahai . .nnt dh kawen bru la join , kalau tak sedih je tgok org lepak dgn ank isteri sy dok lepak bwh pokok amek gambar korang . . :p . . . . hee*

Zana Hassan berkata... [Reply to comment]

Best jugak..klu ada family day ni..^_^
Blh la join klu kena pada masanya..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI