Sampai hati gelakkan aku ..




Hurmmmmmm .... gelak ehhhh .. tak peee .. tak peeeee...  Aku ingatttt .. ingatttt nehhhh.. Huhhh...

Tak nak post dah gambar Qhaliff .. Tak kiraaaa !!

17 ulasan:

  1. kalau like byk2 n komen gmbr2 abg ben nnt, ramai pulak yg cilok buat harta sendiri.. baik komen n like gmbr qhaliff. so far x jumpa lg fake profile qhaliff.. ke dah ada?

    btw, nak buat camne?? dah memang qhaliff lagi popular dari abg ben. terpaksa la terima hakikat.. walaupun pahit. muahahaha

    BalasPadam
  2. Perhh...bro punye taktik mmg style...ayat pancing kot..hahaa...da beratus like..terbaek..byk lg kne blajar nih..

    BalasPadam
  3. nampaknya qaliff lagi glamour dari papa dia...huhu...terima hakikat la...eh..tapi qaliff memang comel..haha

    BalasPadam
  4. nak gelak jugak la..hahahahahaha :D

    BalasPadam
  5. ala. jgn la cenggini.
    qhaliff, pujuk daddy cpat.

    BalasPadam
  6. lor..
    bapak pn amik hati dh ngan anak..
    heheh..
    tu br qhalif..
    cuba pasni adik qhalif pulak..
    milisaat org like.
    hehe.

    BalasPadam
  7. hahaha!
    ayat last tue x bole blah..macam comel je...hehehe

    BalasPadam
  8. Biasa la tu, Qhaliff pun bakal top blogger nanti :)

    BalasPadam
  9. Haha. Biasa la tu abg ben. Anak2 mg sllu glamor bnding ngn mak ayah ny.

    BalasPadam
  10. Hahahaha....... mcm merajuk ja tuuu.. hehehe

    BalasPadam
  11. Kalian saling berkait..like daddy like qhaliff..tak gitu..hehe..

    BalasPadam
  12. haha lawakla abg ben ni. janganlah touching. tapi memang betul pun, Qhaliff lagi comel.haha sbb tu banyak orang like post pic Qhaliff tu :D

    BalasPadam
  13. Hanya mempu ketawa.. hahahaha..

    BalasPadam
  14. trime la hakikat qhaliff lebih fofularrr gitewww...ahahahah

    BalasPadam
  15. hahahah abg ben ni,, like qhaliff tu kira on behalf la utk abg ben hehehe.. :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009