Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 25 Februari 2014

Sampai hati gelakkan aku ..




Hurmmmmmm .... gelak ehhhh .. tak peee .. tak peeeee...  Aku ingatttt .. ingatttt nehhhh.. Huhhh...

Tak nak post dah gambar Qhaliff .. Tak kiraaaa !!

17 komen :

Haryz Khairuddin berkata... [Reply to comment]

kalau like byk2 n komen gmbr2 abg ben nnt, ramai pulak yg cilok buat harta sendiri.. baik komen n like gmbr qhaliff. so far x jumpa lg fake profile qhaliff.. ke dah ada?

btw, nak buat camne?? dah memang qhaliff lagi popular dari abg ben. terpaksa la terima hakikat.. walaupun pahit. muahahaha

que nizam berkata... [Reply to comment]

Perhh...bro punye taktik mmg style...ayat pancing kot..hahaa...da beratus like..terbaek..byk lg kne blajar nih..

Kisah Si Dairy berkata... [Reply to comment]

nampaknya qaliff lagi glamour dari papa dia...huhu...terima hakikat la...eh..tapi qaliff memang comel..haha

julia jamaludin berkata... [Reply to comment]

nak gelak jugak la..hahahahahaha :D

farhana mohamad berkata... [Reply to comment]

ala. jgn la cenggini.
qhaliff, pujuk daddy cpat.

Jueliza Jamani berkata... [Reply to comment]

gelak guling2.. hahahhaha

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

lor..
bapak pn amik hati dh ngan anak..
heheh..
tu br qhalif..
cuba pasni adik qhalif pulak..
milisaat org like.
hehe.

cik ketenangan (amnah) berkata... [Reply to comment]

hahaha!
ayat last tue x bole blah..macam comel je...hehehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Biasa la tu, Qhaliff pun bakal top blogger nanti :)

DYatie berkata... [Reply to comment]

Haha. Biasa la tu abg ben. Anak2 mg sllu glamor bnding ngn mak ayah ny.

Fuza Musa berkata... [Reply to comment]

memang stylo

TeTo YakSa berkata... [Reply to comment]

Hahahaha....... mcm merajuk ja tuuu.. hehehe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Kalian saling berkait..like daddy like qhaliff..tak gitu..hehe..

Solehah Shamsuddin berkata... [Reply to comment]

haha lawakla abg ben ni. janganlah touching. tapi memang betul pun, Qhaliff lagi comel.haha sbb tu banyak orang like post pic Qhaliff tu :D

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Hanya mempu ketawa.. hahahaha..

Ar Eirza Japar berkata... [Reply to comment]

trime la hakikat qhaliff lebih fofularrr gitewww...ahahahah

HusnaYusof berkata... [Reply to comment]

hahahah abg ben ni,, like qhaliff tu kira on behalf la utk abg ben hehehe.. :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI