Seharian tinggalkan rumah ..

 

Perghh.. ngalahkan bapak dia ! Rindu sangat la dia kat rumah haa.. Tak sabar nak masuk rumah , nak baring pastu suruh pasang tv ! Dapat tgk tv terus senyum . Apa cenel sekali pun pasang laaa.. dia talak kisah punya lorr ! Asal kan tv .. Baru dia terasa itu rumah dia .. Hahahahha ..

Aku rasa part ni , dia ikut mak dia kot.. Yang kurang suka nak keluar dan lebih gemar duduk di rumah .. Tapi aku pon gitu gakk .. Kalau nak keluar sangat tu sbb stress jer.. hehehe ..

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.