Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 13 Februari 2014

Seluar Pelikat dari HeyDotMY !

 

Heehhe.. Tercapai hajat nak pakai seluar pelikat ni.. Nanti nak beli satu lagi dan nak try guna yang hok satu lagi pesen tuuu .. Hehehehe .. Yang kembang kembang tu haaa …

Boleh la nak pakai wat gi surau atau masjid nanti .. heee…

Harga ? Haa.. tu kena tanya sendiri kat tokey HeyDotMy .. Gi tengok kat Instagram atau pm je Encik Ejam Othman kat FBnya .. heee.. Cepat cepat.. Nanti abis stok , kena tunggu lama lak.. huhu…

Tq bro !

5 komen :

logorithm berkata... [Reply to comment]

Menarik!

Now everbody can wear pelikat. :-D


Terbaru dari Logokoko:

[3GP] Ramas-ramas :-)

[VW] Who u gonna call? Pestbusters!

[U] Datuk Besar Hak

shasa_fiez berkata... [Reply to comment]

Dah fames kain pelekat versi ni. Moden sih~

New entry mlm ni. Aku hampir jadi pembunuh. hahaha (gelak kejam :P)
http://shasafiez.blogspot.com/2014/02/aku-hampir-jadi-pembunuh.html

Zulqarnain Abu Hassan berkata... [Reply to comment]

Comel abang ben hehehe... kalau 1 suit ng qhaliff lagi comel tu... huhuh

Firdaus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Molek and comey... hehe :)

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

owh..igtkan suar pelikat mcm afdlin shauki jual..hihi

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI