Seluar Pelikat dari HeyDotMY !

 

Heehhe.. Tercapai hajat nak pakai seluar pelikat ni.. Nanti nak beli satu lagi dan nak try guna yang hok satu lagi pesen tuuu .. Hehehehe .. Yang kembang kembang tu haaa …

Boleh la nak pakai wat gi surau atau masjid nanti .. heee…

Harga ? Haa.. tu kena tanya sendiri kat tokey HeyDotMy .. Gi tengok kat Instagram atau pm je Encik Ejam Othman kat FBnya .. heee.. Cepat cepat.. Nanti abis stok , kena tunggu lama lak.. huhu…

Tq bro !

5 ulasan:

  1. Menarik!

    Now everbody can wear pelikat. :-D


    Terbaru dari Logokoko:

    [3GP] Ramas-ramas :-)

    [VW] Who u gonna call? Pestbusters!

    [U] Datuk Besar Hak

    BalasPadam
  2. Dah fames kain pelekat versi ni. Moden sih~

    New entry mlm ni. Aku hampir jadi pembunuh. hahaha (gelak kejam :P)
    http://shasafiez.blogspot.com/2014/02/aku-hampir-jadi-pembunuh.html

    BalasPadam
  3. Comel abang ben hehehe... kalau 1 suit ng qhaliff lagi comel tu... huhuh

    BalasPadam
  4. owh..igtkan suar pelikat mcm afdlin shauki jual..hihi

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI