Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 7 Februari 2014

Siapa Juara Maharaja Lawak Mega 2013 ?

 

Nabil ? Heeee.. Dulu aku minat , tapi sejak sejak akhirnya dia ketandusan idea ! Nasihat aku , banyakkan buat home work utk lebih kreatif ..

Jambu ? Hurmm… Banyak bergantung pada Yus.. Tokey ? Hurm.. maaf la , anda tak lawak ..

Bocey ? Junior yang dah mengegarkan dunia komedi negara kita cuma masalahnya negara kita ni pentingkan rupa paras .. Melainkan anda benar benar meluckan cam Yassin atau Apek ..

Sepahtu ?  Ok .. Naik turun .. Nak kata best sangat tu , tidak la.. Nasib baik diorang ‘selamba’.. Tu jadi lawak .. Kalau main skrip , diorang gagal ..

Sapa lagi .. Haaa , Shiro .. Pencabar kepada Sepahtu .. Skrip mereka bagus .. Cuma kekadang terlajak ketawa sendiri tu yang buat jadi cam tak profesional.. Yelah , kitorang bayar ok !! Bukan tonton free ! Kang download kata tak sokong. Dah sokong , korang buat main main .. Hadiah bukan seringgit dua hengget punya ! Beratus ribu wooo.. Duit sms kitorang gak wo.. Jap , duit sms diorang. Aku tak sms aihh.. Aku bayar langgan Mustika je .. Huhhu..

Ok .. Sapa bakal juara ? Bagi aku 3 yang layak dapat hadiah ialah , Bocey , Shiro dan Sepahtu .. Nabil ? Sori la bang Bil … anda kena usaha lagi keras.. Jambu ? Anda ketandusan idea sebelum ini. Melainkan anda malam ini bawak idea baekk punya , mungkin anda pencabar pemenang..

Apa pun .. Maharaja Lawak tahun ni kurang menyengat. Yang menyengat , dah tersingkir sbb tak popular atau kurang diminati.. hehehe ..

6 komen :

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

sama keputusan kita bro..
berkongsi entry yg sama..
tengok shaja,
jgn undi..
ahaha,

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Tak pernah undi.. sekadar layan kat tv.. ;)

wawa zulkefli berkata... [Reply to comment]

saya minat bocey ,sepahtu dan shirooo juga. tapi malas nak undi. hahaha

Aswan Azmy berkata... [Reply to comment]

harap2 bocey juara

tunz berkata... [Reply to comment]

Semuanya mainan astro...

tunz berkata... [Reply to comment]

Semuanya mainan Astro...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI