Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 22 Februari 2014

Tak suka barangan percuma !!





Hurmmm.. aku dari dulu tak suka beli barang pastu dapat barang lain yg percuma ! Kualitinya mmg sangat boleh dipertikaikan .. Itulah yang terjadi pada termometer percuma ni ..

Bila check suhu Qhaliff memanjang sihat jer walhal badan dia panas semacam ! Akhirnya buat keputusan utk ke hospital Putrajaya.. Bila check suhu , rupanya 40.5 !! Nasib baik tak diserang sawan .. haihhh..

Satu nasihat aku .. anak kecil kita demam je , terus je gi jumpa doktor .. Pastikan pemeriksaan menyeluruh. Macam kes Qhaliff , rupanya doa jangkitan pada tonsel. Sewaktu periksa ari tu dgn doktor klinik , dia skip part tu sbb Qhaliff tak bg dan dia takut Qhaliff menangis. Rupanya itulah penyakitnya. Hurmm..

Patut dia tak selera nak makan..

5 komen :

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

Xb'kualiti sbb tu diorg kasik free. kesian qhaliff.

namiacinta berkata... [Reply to comment]

nasib baik tak apa ..
sebab tu dalam rumah bila ada anak kecik ini termometer tu sangat penting .. bila anak demam kena pantau suhu badan takut mendadak panas nya ..

Eyrique Ettiqazz. berkata... [Reply to comment]

cuba bg dia makan aiskrim vanilla. bg surutkan tonsil tu.

avantgarde14 berkata... [Reply to comment]

nasib baik la sempat jumpa doktor.. kalo dah kena sawan sampai besar la asyik kena sawan jer... betul ckp eyrique.. nk surut bengkak tonsil tu bg mkn bnda sejuk jer...

Cik Puan Fadli berkata... [Reply to comment]

ben, beli termometer yg cosway tu pon xpe dah...ade anak kecik nie, kena standby benda tu...takot jd camni laa...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI