Takde disiplin atau buta kayu ??


Hurmmm .. hari ke 3 ke gym baru ni .. Segalanya ok ..  Staff yg jaga gym ni pon senyum je sentiasa .. Pengunjung pon buat hal sendiri.. Belah siang ni yg datang nampaknya banyak baru nak buat badan .. 

Ok la tu kan ? Semangat nak bersenam.. Cuma ada satu perkara yg aku tak berkenan !! Lepas guna tak reti simpan balik ! Dah la tu dia punya pemberat tak sama dikedudukan tu.. Haihhhh.. 

Nak bersenam tapi tak berdisiplin ! Ke tak tau undang undang ? Atau malas ??? Hurmmmm...

2 ulasan:

  1. Selalu orang pergi gym berdisiplin. But it depends. Lain orang, lain character. Mungkin boleh bagitahu dia elok2 ;)

    BalasPadam
  2. dah pakai kenalah kemaskan semula, tapi memang biasa macam tu kalau di gym abang ben, selalu equipment sepah sana sepah sini... saya selalu mengalami perkara ni, bila nak pakai dumb bell tu, tengok2 dah missing dah rupanya ada dok terselit kat celah lain...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.