Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 12 Februari 2014

Wanita Malaysia tak sukakan lelaki berbadan tegap ?

 

Orang perempuan kata , lelaki badan tegap ni kebanyakkannya gay , panas baran atau .. kurang romantik .. Benarkah ? Hehehe.. Satu survey 5 minit telah aku buat semalam dan beberapa pendapat telah aku berjaya rakamkan ! Haaa ..

  • Suka yg tegap dr yg kerempengggg..hahahaaa..
  • Yup...xberapa suka... Tapi lain orang lain selera kan...hehe
  • ahaha...most of the opinion...laki badan tegap ni gay..haha..tapi bukan abg ben la..muka jambu2 n tegap..
  • suka yg biasa2 je... x tegap, x kurus, sederhana
  • wanita bujang suka yg tegap... manakala yg dah berkahwin ada yg tak suka sbb takut tergugat dgn kehadiran org ketiga... mungkin barangkali...
  • Betol brO Ben,ak pun hairan xmcm prmpuan dlu diorg suka?Cer cita prempuan yg komen ni asal korg xsuka,bgi sbab?
  • Lain org lain cita rasa sebab tu masing2 telah ditentukan jodohnya dan tetap berkahwin...terima pasangan dgn seadanya tanpa melihat fizikalnya...hehehe
  • Yg biasa2 aja..xnk la kurus kering pulak. Klu dlm runningman tu ala2 yoo jae suk gitu..hehe.
  • Klau mcm ahli bina badan x minat jugak.yg sedang2 je
  • Tegap la. Br rs slmat. Tp xdela bsr sgt.
  • bgi sya...sya suke lelaki yg tegap.bkn sje nmpk macho,tapi menampkkn nye sebgai seorg hero tuk si isteri:-)
  • Yg ketul2 tu xnk la. Geli pun ada. Haha. Tegap biase2. Mcm fahrin ahmad ke. Hee
  • Suka sbb kalau kita berjln sebelah dia terasa mcm ada body guard! Rasa selamat! Hihi..
  • 6pck..emm..nop..ketul2..makaiiii
    Nmpk lucu klw jln sblh dia...hahaha
  • geli tgok bdn ketoi2..tegap je cukup..
  • tegaplah.. nampak yakin diri sikit, kalau melengkung.. bongkok nampak tak confident gitu.. err, klu lelaki bongkok udang pun ada maksud tau

Hurmm.. Apakah bermakna ada perempuan sukakan lelaki berperut comel tu ? Aku pon boroi gak dan ada la skit tegap.. Gabungan kedua dua tu menjadikan aku seperti gadis idaman Malaya ? Hahahaha .. Gurau laaa .. Iskh , gurau pun tak leehhh .. Rileks laaa ..

Tak kira la tegap atau tidak , yang penting .. sihat dan tamo jadi pondan .. kan kannnn .. hehehehe 

6 komen :

Akmall Razlan berkata... [Reply to comment]

uish.. jadi tajuk research pun best ni...

careno berkata... [Reply to comment]

Aku, bdn yg biasa2... tak ketul2... tak kurus... sedang2 jer... cuma ade aksesori skit kat perut... hahahhaa...

Sygku Dyla berkata... [Reply to comment]

bukan tak suka.. nanti merungut saiz baju kecil la itu la ini la..macam2..lagi satu.. risau bila tgk lelaki berbadan tegap macam ni berjalan..macam tak normal.. contoh terdekat mcm Jongkok RM tuuu huhuhu

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

saya suka lelaki teap. tapi brketul2 tu taklah. hubby saya is a perfect man for me always

Cikgu Norazimah berkata... [Reply to comment]

hahaha ! terbaik entry ni.. ;)

Cik Nurul berkata... [Reply to comment]

Haha..bukan selamat ke klu tegap2 ni...hehe...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI