Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 5 Mac 2014

“ Abang , tolong beli garam halus .. “

 

Baru lepas mandi.. solat .. Plan nak duduk sambil layan Ryukendo dengan Qhaliff.. Tiba-tiba wife bagi arahan kat aku … Aku pun gi je la.. Dia nak masak .. Tamo makan luar.. Takut woooo… Air catu kan.. Kebersihan di tahap meragukan.. huhu..

Aku keluar .. tinggal wife ngan Qhaliff.. Qhaliff tengok tv… Wife kat dapur..  Kedai dekat jer ..

Beli dah.. Balik rumah.. Sampai rumah , pintu dibuka.. Dannnnn !!

“ Qhaaaaaliffffff !! “

Aku jerit.. Dia wat dek jer.. Meneruskan aktiviti kebajikan dia melembutkan badan Ultraman yang dah penat berlawan dan juga tab yg dah penat bekerja seharian ..

Apa yang aku boleh buat cumalah rakamkan saja tindakan dia tu.. Nanti bila daddy dia dah tua dan nyanyuk  , dan buat gitu kat rumah dia… Jangan nak marah daddy aaaaa !!

12 komen :

julia jamaludin berkata... [Reply to comment]

wahahahaha..siap da plan nak balas balik tuh.. :D

Aswan Azmy berkata... [Reply to comment]

haha..kreatif betul Qhaliff ni..lepas ni..1 rumah dia lembutkan..haha

therylisa nurul ain berkata... [Reply to comment]

Sama ng lisa.. nak makan kat luar pon fikir dua kali.

qhaliff ooo qhaliff... nak lembutkan tab daddy eh >.<

Ummi Ain berkata... [Reply to comment]

heheh..elok juga rakam yea

Nuriesya Nadia berkata... [Reply to comment]

Hahahahahahaha habes lembut kulit atromen. Hahaha.

ZazaMyMoon berkata... [Reply to comment]

Hahahahaha nampak gmbr ni kt IG td trus dtg ke blog pulak nak tau apa citer..

DYatie berkata... [Reply to comment]

Erkkkk?? Hahaha.

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Hehe kesian tab tu :)

emmas CAHAYER berkata... [Reply to comment]

tiada lg gusar...kulit kering..ha3

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

hahahahaaaa..abis ke sebotol tu??
nakal la qhaliff ni..

Munirah Abd berkata... [Reply to comment]

such a "clever" boy

lerler Chan berkata... [Reply to comment]

OMG but at least the kid learn not to play with the lotion... hopefully the smartphone is ok... may be a bit smoother now

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI