Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 10 Mac 2014

Anak atau ayah yang ‘didera’ ?

 

Photo

Anak penuh dengan bedak sejuk… Heheheh.. Tu pasal jadi gitu.. Rasa teraniaya ? Takde maknanya ! Dia perasan comel .. tu wat gitu tuuuu ..

Photo

Ok.. yang ni bapak dia ! Kelihatan benar seperti didera ! Dengan senyuman yang penuh kepalsuan gitu , ternyata dia dipaksa bertudung ! Haaa .. untuk apa ? Ni mesti ada sindikit edar gambar di internet ni !

Heee.. takde laaa .. saja je test drive pakai tudung.. Yelah , pelik laa nape susah sangat nak bertudung.. Nampak ayu apa ?? Aku kalau buang misai dan janggut tu , confirm esok gak ada orang mai masuk minang ! Orang kaya tu dah pasti laaa ..

7 komen :

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Em kalau buang misai dan janggut tu confirm nampak ayu. Hehe

Jemari_Suri berkata... [Reply to comment]

Haha...abe ben pakai gitu...^^

Nur Madihah berkata... [Reply to comment]

nampak macam ayah Taxi bila dia jadi perempuan. Hehehe XD

Wafi Remli berkata... [Reply to comment]

Boleh jadi model bedak sejuk ni.

meltunes Yann berkata... [Reply to comment]

Terkejut tgok pic muka yg bwh tu bila scroll fon ke bwh....hahaha

meltunes Yann berkata... [Reply to comment]

Terkejut bila tengok pic yg bwh tu bila scroll fon ke bwh...hahaha

tarmizi berkata... [Reply to comment]

Haha nk try masuk minang boleh..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI