Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 3 Mac 2014

Anda sedang HAMIL?

 

-iklan-

 

NAK BADAN LANGSING DALAM MASA 40 HARI?
NAK DALAMAN SIHAT DAN MANTAP?

Nawal Herbal Beauty menyelesaikan masalah anda! Produk Set Bersalin kami menawarkan rutin penjagaan, perawatan dan pemulihan kesihatan ibu selepas melalui proses bersalin yang amat memeritkan. Kami faham kesemua ibu mahu menjalani amalan berpantang tradisional dan cara kampung tetapi dengan cara yang mudah, ringkas dan paling utamanya BERKESAN.

Produk Set Berpantang kami amat mesra ibu2 berpantang.Tahukah anda DUTA SET BERSALIN kami berjaya SLIM dalam masa SEBULAN selepas bersalin?? Mengejutkan? Puteri Zarith, iaitu duta set bersalin Nawal Herbal Beauty, telah mempunyai 2 anak dan sangat berpuas hati dengan SET BERSALIN ini.

Nak lihat TESTIMONI? Sila klik SINI

 

1174648_620611701303523_590022155_n


Kebaikan dan kegunaan produk:

Bengkung Ibu

Bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, kainnya kejap, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali dan panjang ukuran dia dr bawah dada hingga peha. So pemakaian dia blh fit kan perut, pinggang, pinggul dan peha sekaligus. RM48.00 S/M, RM53.00 S/S.2.

Tungku Besi

Menuam perut, mengecutkan rahim, melegakan sengal badan, mengurangkan senggugut, melancarkan perjalanan darah, mengeluarkan angin, lendiran dan darah. Berat 2 kg. RM35.00 S/M, RM40.00 S/S.3.

Sarung Tungku Herba
Untuk membalut tungku besi dan memudahkan ibu bertungku secara tradisional. Ianya diperbuat daripada 100% kain kapas didalamnya mengandungi pelbagai campuran herba. RM44.00 S/M, RM47.00 S/S.4. Bedak Panas SyifaBerfungsi untuk 3 dalam 1; lulur, pilis dan param. Berkesan untuk menghaluskan kulit, menghangatkan badan dan mengelakkan serangan angin semasa dalam tempoh berpantang. RM29.90 S/M, RM32.00 S/S.

Pati Minyak Serai Wangi
100% pati herba serai wangi untuk mandian aromaterapi, urutan badan, menghangat dan membuang angin. Boleh menghalau serangga dan sebagai penyegar udara rumah. RM32.00 S/M, RM35.00 S/S.

Herba Mandian Azzahra
Memberi kesegaran, keharuman dan ketenangan. Membuang angin, mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin, untuk penjagaan luaran dan dalaman wanita. Sesuai digunakan untuk sauna, tangas, mandian ibu dalam pantang. RM50.00 S/M, RM53.00 S/S.

Feminine Wash Manjakani
Ekstrak manjakani dan sireh dengan haruman strawberi yang membantu membersih bahagian intim wanita, mengurangkan bau dan kegatalan dan mengekalkan bahagian intim sentiasa bersih dan terpelihara. RM32.00 S/M, RM35.00 S/S.

Intensive Toning Lotion
Losen slimming yang berkesan memecahkan lapisan lemak didalam kulit anda dan mengurangkan ukur lilit badan anda dalam masa 2 minggu. Diperbuat daripada ekstrak lemon citrus dan beras yang diperkaya dengan elemen untuk membakar dan memecahkan lemak. RM36.00 S/M, RM39.00 S/S.

1528598_680713591960000_1877212652_n

SET BERSALIN PAKEJ A (termasuk semua 8 item di atas): 
RM257.00 S/M, RM272 S/S
(HARGA ASAL: RM306.90 S/M,  RM321.90 S/S)
➜ ➜ Ibu2 boleh membeli secara SET atau LOOSE. Kami berani memberi jaminan anda bakal BERPUAS HATI dengan kebaikan dan kualiti produk kami!
➜ ➜ diulang, kami berani memberi jaminan anda bakal BERPUAS HATI dengan kebaikan dan kualiti produk kami


P/S: TAK USAH PENING KEPALA LAGI CARI PRODUK LAIN, BELI SAJA PRODUK KAMI. DIJAMIN ANDA BERPUAS HATI!
PERCUMA! BEG SET BERSALIN KHAS UNTUK ANDA

http://nawalherbalbeauty.blogspot.com/

5 komen :

tenku butang berkata... [Reply to comment]

terbaekk..

Sheila Salim berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum abg ben, ada buat review set berpantang lain tak? heheh konfius haihh nak beli yang mana satu Y____Y

nawal wan berkata... [Reply to comment]

assalam pn sheila salim, pn boleh mencuba set bersalin nawal herbal beauty krn ia pilihan yg paling tepat utk pn. set bersalin kami menawarkan penjagaan dan perawatan utk ibu dalam pantang, berpantang dgn kaedah kampung dan tradisional. ia semua utk kegunaan luaran shj, namun ianya sgt kritikal dan mustahak utk ibu2 lepas bersalin semua gunakan. kami berikan 3 pakej utk customer. pn blh boleh beli secara set atau loose.

in shaa Allah on akan puas hati sgt2 nanti....:)

Hafiza AizZawa berkata... [Reply to comment]

belum lagi la.. hehe.. thanks atas makluman..

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

wah bagus ni untuk ibu2 yang bakal bersalin dan sedang hamil...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI