Baby Quilt dari LovelyKhaisya

 

Haaa .. dah tak lama dah .. Satu satu , kena cari ! Ni nak cari baby quilt lak.. Dan aku cari di LovelyKhaisya yang dah lama buat menda ni ..

Sebenarnya , aku tak tau pun fungsinya .. Nanti dah siap , baru tau.. hehehe .. Ni pon wife yang uruskan .. Aku cuma tolong settlekan jer perbincangan jual beli.. Hahahaha .. Kononnya laa.. Padahal tajaan dari LovelyKhaisya .. hehehe.. Tak baik menipu wooo..

Jadi nak pilih yang mana ??

 

Contoh yang dah siap.. gini haa ..

Cantik kan ? Haaaa… Banyak corak abis dah ni .. Huhuhuh… Kena segera kalau nak …

1 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.