Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 11 Mac 2014

Baby Quilt dari LovelyKhaisya

 

Haaa .. dah tak lama dah .. Satu satu , kena cari ! Ni nak cari baby quilt lak.. Dan aku cari di LovelyKhaisya yang dah lama buat menda ni ..

Sebenarnya , aku tak tau pun fungsinya .. Nanti dah siap , baru tau.. hehehe .. Ni pon wife yang uruskan .. Aku cuma tolong settlekan jer perbincangan jual beli.. Hahahaha .. Kononnya laa.. Padahal tajaan dari LovelyKhaisya .. hehehe.. Tak baik menipu wooo..

Jadi nak pilih yang mana ??

 

Contoh yang dah siap.. gini haa ..

Cantik kan ? Haaaa… Banyak corak abis dah ni .. Huhuhuh… Kena segera kalau nak …

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI