Beli penyembur lada !

 

Photo: Kt parking berhampiran hospital putrajaya !!! Gilaaa laaaa .. makin beranii

Berpeluh jap membacanya ! Gile ke apa ??? Tempat yg aku rasa mmg dah dikategorikan ramai orang ni.. Apatah lagi dengan dengan ibu pejabat Polis Putrajaya .. Pon berani nak buat kerja gini ?? Putrajaya ok !!

Nasihat aku la kan .. Gi la cari penyembur lada tuuu .. Biar susah nak cari asalkan rasa selamat sedikit.. Aku pun plan nak beli gak untuk aku .. Yelah aku pun keluar selalu kan ? Kot la ada yang plan nak cabul aku .. Auwwww…

Segalanya untuk keselamatan.. Kes rompak , ragut.. samun ..makin menjadi jadi.. Tak perlu nak tuding jari. Part tu , sendiri jawab di akhirat. Yang penting , kita jaga keselamatan diri .. Di mana mana saja mampu jadi lokasi penjenayah buat kerja ..

Dan yang perempuan tuuuuu , jangan tarik perhatian dengan berpakaian yang mampu mengundang bala pada anda sendiri !

2 ulasan:

  1. ada lagi ke kedai2 jual pepper spray? dulu kat 7E ada jual..

    BalasPadam
  2. mmg penting penyembur lada tu...dn bende tu pun ade 2 jenis...air dan gas...better yg air sbb direct je klu spray kt org...klu yg jenis ala2 gas, kita spray, ngan kt2 skali pedih mata...n sape2 yg nk blh refer saya...hehehehe....sory bro ben..tertumpang promo lak..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009