Bosannya pakai Samsung !

 

DSC01082

Haihh.. dah software pulak buat hal ! Asyik dok mengulang jer .. Tetiba je jadi gini ! Dah la dalam tu macam macam ada .. Hurmmm…  Pening pening …

Bila segala urusan dah diletakkan di dalamnya , bila jadi kes kes gini .. mmg boleh haru biru ! Ni dah tak pasal pasal aku kena turun Low Yat untuk repair ! Dah la Nokia Lumia 1520 aku pun tak siap siap lagi .. Hurm.. Ujian ujian ..

Nasib baik ada Lenovo dan HTC aku tu.. hurmm

12 ulasan:

  1. tukar ipad mini jer.. smooth and better... note 8 n galaxy mega.. galaxy mega more better.. tu pndngn aku utk samsung blogger la..

    BalasPadam
  2. Makkkkk aihhh banyaknya gajet telefon .... uhh ... boleh buka kedai mini khidmat sewa telefon ni ...

    BalasPadam
  3. mcm s3 kite la . kdai mnx 400 klau nk btol

    BalasPadam
  4. Bro, nasib baik backup plan banyak!

    BalasPadam
  5. Bagus ke Lenovo? ..baru nak riki.

    BalasPadam
  6. tak pe, gajet lain ade lagi....klu saya harap laptop ajelah...

    BalasPadam
  7. Alhmdullilah..note 2 sy msih berfgsi dgn jayanya..huhu..sabr ye bro =)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009