Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 25 Mac 2014

Bosannya pakai Samsung !

 

DSC01082

Haihh.. dah software pulak buat hal ! Asyik dok mengulang jer .. Tetiba je jadi gini ! Dah la dalam tu macam macam ada .. Hurmmm…  Pening pening …

Bila segala urusan dah diletakkan di dalamnya , bila jadi kes kes gini .. mmg boleh haru biru ! Ni dah tak pasal pasal aku kena turun Low Yat untuk repair ! Dah la Nokia Lumia 1520 aku pun tak siap siap lagi .. Hurm.. Ujian ujian ..

Nasib baik ada Lenovo dan HTC aku tu.. hurmm

12 komen :

Carlos Santiago berkata... [Reply to comment]

tukar ipad mini jer.. smooth and better... note 8 n galaxy mega.. galaxy mega more better.. tu pndngn aku utk samsung blogger la..

Akeyla Azmi berkata... [Reply to comment]

hmmmm

HASRUL HASSAN berkata... [Reply to comment]

Makkkkk aihhh banyaknya gajet telefon .... uhh ... boleh buka kedai mini khidmat sewa telefon ni ...

Cik Shazwani berkata... [Reply to comment]

mcm s3 kite la . kdai mnx 400 klau nk btol

JunAina berkata... [Reply to comment]

Bro, nasib baik backup plan banyak!

PakcikLie PCL berkata... [Reply to comment]

Bagus ke Lenovo? ..baru nak riki.

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

ish..nokia pun xsiap g ke..

Abhamz SSU berkata... [Reply to comment]

tak pe, gajet lain ade lagi....klu saya harap laptop ajelah...

nabila biela berkata... [Reply to comment]

Alhmdullilah..note 2 sy msih berfgsi dgn jayanya..huhu..sabr ye bro =)

Abg Long berkata... [Reply to comment]

Selalu ke mcm tu bro?

ArELeEz berkata... [Reply to comment]

back up.. back up.. ;P

amiey lee berkata... [Reply to comment]

saborr saborrr

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI