Cantik , sedap tapi ?

 

DSC00952

Nampak sedap char keow teow ni kan ?  Ok , aku kasi 2.5 dari 5 bintang..  Kerang dia , agak kureng kali ni.. Biasanya tip top ..

DSC00957

DSC00955

Suasana ? Memang aku suka suasana di sekeliling Coffee Village yang terletak ke susur keluar Kajang / Bangi lama ni .. Dekat ngan Putrajaya je .. Memang ramai orang datang sini terutama atas kul 10 malam sbb boleh layan karaoke dan juga makanan yang sedap.

Tapi apa yang kureng ??? Juruwangnya tak reti berterima kasih dan juga senyum ! Bila berbual dengan sesama mereka , senyum sampak ke telinga !

Hampeh , kan ? Realiti ..

3 ulasan:

  1. cuba abang ben bagi extra RM2 kemudian cakap tu upah untuk senyum & say thanks.. tengok apa reaksi dia. saya selalu suggest kat asben saya buat camtu bila dia merungut cashier @ pembantu kedai mana2 yang muka macam taik katanya...

    BalasPadam
  2. moga pekedai ni perbaiki kekurangan yg ben nyatakan di ats tu

    BalasPadam
  3. Itu la majoriti pekerja di kedai di Malaysia, tak kisah la melayu cina india... Fakta

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009