Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 2 Mac 2014

Daddy hilang di Motherhood Expo 2014 !!

 

Aku perati dia … Dia tak nak duduk dengan aku dan nak gi bermain dengan tingkap bersama seorang budak sebesar dia tapi tak dilayan.. heee..

Aku lepaskan je dia pergi.. Beberapa langkah dia berjalan dan dia berpaling .. Aku tahu apa dia buat.. Dia nak cam kedudukan aku dan wajah aku.. Senang dia nak kembali pada aku nanti ..

Seronok dia bermain.. Sesekali dia pandang aku dan sambung bermain ..

Dan bila dia leka bermain , aku cepat cepa ubah tempah.. Tapi mata aku tetap pada dia ..Huhu.. takut ilang laa wwooo..

Dia berjauhan dari aku dalam tempoh 3 minit.. Past dia datang cari aku tapi aku dah takde kat situ  .. huhuhu…

Hahahaha.. part ni aku ketawa.. Dia garu kepala dia macam hairangitu haaa.. hahahaha ..

Bila aku tengok dia dah cuak mencari aki , baru aku gi kat dia..saja nak supreisssss .. hehehe..

Dan mmg dia terkejut pon… Nampak perubahan kat air muka dia ..

7 komen :

Muhammad Sufi Ahmad MSA berkata... [Reply to comment]

Hehehe.. Sesekali bapa bermain dengan anak, menyakat anak sekali sekali pasti akan membuatkan kita ingatnya kembali beberapa kali sambil tersenyum di masa hadapan :)

Shark Kay berkata... [Reply to comment]

Cm rugi je x amik gambr time tu.

NARDtheNERD berkata... [Reply to comment]

nasib dia tak nangis...

Ummi Ain berkata... [Reply to comment]

pandainya qhaliff

Hana Jalil berkata... [Reply to comment]

Hahaha.. mesti comel muka dia gitu :D Tapi untunglah tk nangis.. Sbb kebanyakkan budak mesti nangis kalau tgk mak pak takde.

nabila biela berkata... [Reply to comment]

ololoh...comey nye...

ZazaMyMoon berkata... [Reply to comment]

hahaha cuak lah tu ;p

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI