Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 17 Mac 2014

Di mana nak shopping barang baby !

 

Wife ajak dah.. Aku kata ok je .. Tapi di mana ? Asyik asyik Alamanda .. Tak pun nak ke Mid Valley.. Boring aihh .. Tapi nak gi jauh jauh , malas !

Aku up status di FB .. dan ada kawan bagitau.. Kemudian dia tagged aku di Instagram ..

Ok .. selesai masalah aku ! Tunggu minggu depan , kita serbu ramai ramai ! Hehehehe..

Jimat selagi boleh.. hehehehe ..

8 komen :

jamian sarif berkata... [Reply to comment]

jom serbu ramai2....

ecah khalili berkata... [Reply to comment]

sy pon nak serbu jugak..persediaan utk bakal bby tak lama lagi =)

adda syuhada berkata... [Reply to comment]

kalau xberanak lgi nk pergi jgk la...

nabila biela berkata... [Reply to comment]

nanti ade anak..baru sy serbu ye bro..hihi

MissNadia berkata... [Reply to comment]

jauh... murah ke??

Tim Cik KupuKupu Ungu berkata... [Reply to comment]

Kawan Abang Ben tu sapa? Hahahaha. Kawan abg Ben tu ade blog sbnarnya tapi dah berhabuk..huhu tak mampu dah nak tegar update blog cam dulu.. :( selamat bershopping abg Ben weekend ni !!

Azlan Halim berkata... [Reply to comment]

Alahai.. jauh dari tarikh gaji tu..

Ainul Mustafa berkata... [Reply to comment]

nak p hr isnin la..mesti tak ramai org :)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI