Di mana nak shopping barang baby !

 

Wife ajak dah.. Aku kata ok je .. Tapi di mana ? Asyik asyik Alamanda .. Tak pun nak ke Mid Valley.. Boring aihh .. Tapi nak gi jauh jauh , malas !

Aku up status di FB .. dan ada kawan bagitau.. Kemudian dia tagged aku di Instagram ..

Ok .. selesai masalah aku ! Tunggu minggu depan , kita serbu ramai ramai ! Hehehehe..

Jimat selagi boleh.. hehehehe ..

8 ulasan:

  1. sy pon nak serbu jugak..persediaan utk bakal bby tak lama lagi =)

    BalasPadam
  2. kalau xberanak lgi nk pergi jgk la...

    BalasPadam
  3. nanti ade anak..baru sy serbu ye bro..hihi

    BalasPadam
  4. Kawan Abang Ben tu sapa? Hahahaha. Kawan abg Ben tu ade blog sbnarnya tapi dah berhabuk..huhu tak mampu dah nak tegar update blog cam dulu.. :( selamat bershopping abg Ben weekend ni !!

    BalasPadam
  5. Alahai.. jauh dari tarikh gaji tu..

    BalasPadam
  6. nak p hr isnin la..mesti tak ramai org :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.