Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 1 Mac 2014

Dia pun nak bersenam juga !

 

Gara-gara Jebat ..

Photo: Jebat ...

Bukan aku je …

Photo: " Tepi daddy.. Nak buat clean and jerk.. Rekod dunia baby .. "

Dia pon sibuk nak jugak .. Tu pasal aku kena gi gym. Kalau bersenam kat rumah , dia pon nak join sama. Bukan apa , bahayaaa woo .. Jangan cari pasal ..

Tapi ok la jugak .. Dia ikut apa aku buat. Dalam pada yang sama , dia belajar bersenam.. Hehehehe.. Berpeluh gak tuuu .. Hahahaha ..

Jadi bodybuilder ? Huhu.. Tunggu dia dah kerja , baru pikir sendiri !

4 komen :

Yana Sakura berkata... [Reply to comment]

Hahaha.. Bagus2. Bersenam utk kesihatan..larat ke angkat tu Qhaliff?? Hehe..berat tu yunk.. Ekeke..tergelak tgk gelagat si Qhaliff nie..Chaiyok2.. Mntk daddy gnti yg kicik cket kasi Qhaliff.. Hihi..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Wah Qhaliff nak ikut jejak daddy dia :)

tifa anvar berkata... [Reply to comment]

ade inisiatif nk senam tu. boleh galakkan dia senam bila cukup umur

Ummi Ain berkata... [Reply to comment]

minat jebat ke

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI