Esok di SBB 2014 !

 

Nampaknya ramai dah update status pasal #SBB2014 ni .. Tak sabar mereka nak berjumpa dengan rakan rakan blogger yang selama ni dok komen mengomen , umpat mengumpat di TimeLine memasing. Hurmm..

Aku ? Gulp .. Tatauuuu .. Nak kata cuak tu tak de la.. Cuma tak tau nak cakap apa esok .. Rasanya aku cerita pengalaman aku masa kecik kecik dulu je la.. Best apa !!! Dengki la tuuuu …

Khabarnya , kesemua 250 kerusi diperuntukkan dah abis .. Laris cam pisang goreng. Tu pun masih ada yang suruh aku tanyakan andai ada kekosongan lagi .. Huhuh.. Kerusi aku mau ? Bayar 100 kali ganda ! Guwau jerr..

Jadual utk esok andai ada yang masih tak tau ..

Apa aku nak cerita esok ni ? Ada idea ?  Iskhhhh .. Baju apa ? Pakai tudung ARIANI pon comey gak kan ?

Lupa lak.. Ramai tanya aku .. bawak tak Qhaliff ? Maaf la yer.. Tak bawak sbb cuaca sekarang ni tak mengizinkan anak anak kecil bermain di luar. Ni dia pon tak beberapa sihat.. Cam sakit tekak pon ada.. Hurm.. sian…

7 ulasan:

  1. wahhh..jumpe disana esok bro

    BalasPadam
  2. ramai blogger yang nampaknya makin teruja bila #SBB2014 semakin dekat...:D

    BalasPadam
  3. Tetiba jadi xtau nk komen pe :) hehehe

    BalasPadam
  4. Bestnye! Nak join gakkkk :'(

    BalasPadam
  5. Memang rugi kalau tak join dan saya salah seorang daripadanya. Hehehe

    BalasPadam
  6. Baaanyaknya cabutan bertuah.. Semoga program sukses! Aamiin

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI