FISH MANHATTAN menyelerakan !

Terus terang laa aku katakan, aku mmg cukup suka giler makan kat FISH MANHATTAN di Alamanda ni .. Nasi dia tuu.. perghhh .. Makanan laut dia .. Aiyookk .. Semua sedap laaa ..

Ingat lagi , kali terakhir aku makan FISH MANHATTAN ni .. Niiii…jari dalam gambar bawah ni.. Esoknya , dia la yang keluar dari perut mak dia … haaaa…

DSC00491

DSC00481

Dan kini dia kembali lagi utk kali ke berapa pon tah laa.. Suka dia dapat makan nasi tu.. Siap nak makan sendiri .. huhu ..

Photo

Serius menyelerakan ! Hahahaha … Rasa macam na order dua jer !

Photo

Photo

Photo: Off diet..

Sedap weh.. aku order 2 lagi air ni.. hehehe.. Total belanja keluarga aku makan hari ni , RM100 .. Ok la.. semalam ada rezeki lebih.. hehe.. Alhamdulillah ..

Aku nak cerita lebih lebih pon , korang tengok gambar je dah confirm terliur kan ? Haaaa… Gi la ajak yg tersayang makan esok.. hehehe..

9 ulasan:

  1. seafood platter at fish manhattan terbaik abang ben...

    BalasPadam
  2. Sedap... Memang menyelerakan... 1 hari nanti akan makan

    BalasPadam
  3. 1st time mkn, 2012- kat kuching.. mmg sedap..

    2nd time mkn, kat alamanda, 2012 gak.. bila pesan menu yg sama ms mkn kt kuching, rasa tak sama.. tak sesedap yg kat kuching.. rasa hambar skit

    pendapat peribadilah.. mungkin menu lain lg sedap kot ^^

    BalasPadam
  4. nampk mcm sedap je..syur brokoli tu nad suka sangat..mulut qhaliff dah kedepan tu

    BalasPadam
  5. Alahai silap balik Perlis awal kalau tak boleh pergi try Fish Manhattan tu...

    BalasPadam
  6. Teringin kemain nak makan kat sini... tapi dok kira fulus je... so far ok kot harga dia... mengidam sejak dari kecik nak makan kat sini....

    BalasPadam
  7. alahhh..terliurr.
    dah lama xg Fish Manhattan..

    geramnya tengok jari jemari qaliff tu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.