Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 15 Mac 2014

Futsal Blogger Malaya !

 

Perancangan bersama bro Mior ( Melastik Bintang )  yang menjadi kenyataan.. Alhamdulillah , rakan rakan blogger bagi sokongan untuk menjayakan misi beriadah di malam hari .

Walaupun di Putrajaya berjerebu namun ketika main tu , ada la kurang skit. Dan rakan rakan pon takde la beria sangat macam nak masuk ke final Piala Dunia je mainnya. Kira main ala ala dah confirm bergelar juara dunia .. Haaa..

Tak sangka ramai turun. Nasib baik booking 2 jam. Main sampai lebam kata orang tua tua .. Hehehehe ..

DSC00514DSC00571DSC00595

Yang datang sekadar main handphone pon ramai gak .. Ok la tu.. bagi sokongan .. hehehe .. Terima kasihhh …

DSC00627DSC00643DSC00655

Beberapa aksi bertarah dunia yang berjaya dirakamkan jurufoto yang bertauliah .. Aku pon tak tau la sapa tauliahkan dia .. Hahaha .

Dan babak memprovoke berlaku utk melemahkan mental lawan masing masing ..

DSC00644DSC00653DSC00652

“ Diorang tu tak reti penat ke ? Jom la pekena roti canai sekeping dua ke.. Pastu sambung balik berfutsal ! Haaa “.

Apa pun , malam ni ramai blogger keluar peluh jantan termasuk aku .. Terima kasih pada rakan rakan yang sudi hadir malam tadi .. heheh.. Nanti 2nd round punya korang leh la join sama.. Pastu leh buat friendly match dan seterusnya menjuarai Piala Dunia ..

5 komen :

razzwey razz berkata... [Reply to comment]

Saya injured abg ben... Tu yang jadi penyorak henpon tu... Hehehe

Azlan Halim berkata... [Reply to comment]

Wah.. nak join jugak..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata... [Reply to comment]

Wow bestnyer, kalau dekat zumal pun ingin pergi memberi sokongan :)

Jie Susanos berkata... [Reply to comment]

ramain geng blogger dtg..best

Firdaus Redscarz berkata... [Reply to comment]

Skillfull abg ben ni. Boleh tahan..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI