Hantu NUTELLA !!

 

Teringat dulu masa kecik kecik.. Kalau mak aku beli .. er , apa nama eh ? Jem strawberi.. Kalau coklat , jem gak ke ? Jem jap otak aku .. hehehe .. Haaa.. Nutella ni haaa ..

Apakah kenangan tu ? Aku kalau taruk menda ni atas roti , confirm berlapis lapis tebalnya ! Kalau mak aku beli hari ni , lusa abis dah ! Pastu leh dengarlah amukan mak aku.. Hahahaha .. Jawapan aku biasanya pada mak aku ialah ..

“ Mak , kalau bukan saya yang habiskan .. tak habis nanti menda ni.. kan dah membazir.. Rugi rugi.. “ ..

Bila dah besar dan mampu beli sendiri , mmg aku beli size besar dan taruk banyak banyak .. Hahahaha..

Baru-baru ni , Qhaliff takde selera makan .. Bagi la apa pon dia tak nak.. Ternampak Nutella ni kat rumah mak aku. Aku tahu Qhaliff sukakan coklat. Aku buatkan dia sekeping .. Dah hasilnya ?

Photo: Kena sedas ngan nyamuk..

Photo: Tak bagi amik Nutella ni !!!

Photo: Gara gara tamo bagi amik  Nutella.. tertido gitu..

Siap usung bawak gi KLCC Nutella ni ! Tak nak lepaskan langsung .. huhuuhu.. Sampai tertidur ngan gaya gitu !

Diabetis ? Rileks.. dia bukanlah setiap jam nak makan Nutella… Setiap pagi setengah keping jer.. Mak dia kalau buatkan , mmg ciput je la dia letak.. Kalau aku ??? Perghh… Tak sempat bagi Qhaliff , masuk mulut aku dulu.. heeee…

6 ulasan:

  1. Seronoknya kalau ada anak comel macam Qhalif ni..

    BalasPadam
  2. Heheh.
    Sampai tido cmtu.
    Hebat penangan neutella ni.
    Qhaliff leh jd model nutella pasni.

    BalasPadam
  3. mkn dngn btl nutella skli?? x syak lg mmng ank daddy

    BalasPadam
  4. Hihihi...so cute mkn nutella gitu...

    BalasPadam
  5. mak aiiiiiiiiii...sukanya makan Nutella ni..tapi memang bez pun kan...hahhaa

    http://www.chatchantek.blogspot.com/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009